kobietka301
Fanka BB :)
Czy macie problemy z pecherzembo mnie szczypie, boli i napiera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mi pomaga żurawina suszona. Jak troche zjem to sikam na potęgę. [emoji12]Masakra i co tu robic
Masakra i co tu robic
Oj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądamMożesz je powtórzyć w 3-5 dniu nowego cyklu te hormony jeśli chcesz. Albo daj sobie po prostu jeszcze trochę czasu. I najważniejsze poczekaj ten tydzieńbo może nie będziesz musiała nic robić
![]()
Zurawinka dobra na to albo furaginaCzy macie problemy z pecherzembo mnie szczypie, boli i napiera
Oj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
Ja to już mam ciuszki u przyjaciółki bo mi zostawia Po swojej córeczce...która w marcu skończy roczek i byłam przy jej porodzie-coś pięknego.z kolei siostra Po synku zostawia też...Tylko tego dzieciątka brak...a ja mimo że człowiek nawet nie jest w ciąży nie raz przeglądam różne firmy wózków odzieży itd dla niemowlątOj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
Ej serio widziałam takie piękne skarpetki z firmy Soxo z napisem "dziadek i babcia", tak planujemy poinformować rodziców. Ale dzisiaj widziałam taki wisiorek do smoczka z napisem "Majeczka" (bo to imię pokochałam), a dla chłopca póki co OskarI tyle w temacie nienakręcaniahaha jesteś niemożliwa
![]()
Śliczne imionaEj serio widziałam takie piękne skarpetki z firmy Soxo z napisem "dziadek i babcia", tak planujemy poinformować rodziców. Ale dzisiaj widziałam taki wisiorek do smoczka z napisem "Majeczka" (bo to imię pokochałam), a dla chłopca póki co Oskar