NatS91
Fanka BB :)
Super!! Cieszę się bardzo i gratulujęJest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super!! Cieszę się bardzo i gratulujęJest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Jest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Gratulacje!Jest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Serdeczne gratulacje !!!Jest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()

cudowna wiadomość!!!No jak pięknieJest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Gratulacje kochana. Życzę spokojnej i nudnej ciąży.Jest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Kochana gratulacjeee !!!! <3Jest dziewczyny, beta 40,91,nie mogę w to uwierzyć![]()
Kochana gratulacjeee !!!! QUOTE]Super kochana ! Gratulacje!
Gratulacje !!!Szok, czyli jednak beta poniedzialkowa się mylila, a już spisałam ten cykl na straty![]()