• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Spazientito, super, ze pecherzyk pekl..super wiadomosci dzis mamy, pozytywne testy, pekniete pecherzyki.. 8-)

Tez mi sie wydaje, ze wiatraki bedzie kolejna z pozytywnym tescikiem, takie mam przeczucie :)

Mam core 10 lat i syna 8 lat. Ale Niestety zycie nie ulozylo sie tak jak planowalam... teraz mam cudownego partnera, ktory w pelni akceptuje moje dzieciaki i ma z nimi rewelacyjny kontakt. Naszym najwiekszym marzeniem jest powiekszenie gromadki, a czas i latka uciekaja, w tym roku koncze 33 lata i to juz najwyzsza pora myslec i dzialac w kierunku trzeciego dziecka.
Ten miesiac bedzie pierwszym w ktorym bedziemy sie starac. Nie planuje wykonywac zadnych testow owu a na sprawdzaniu wlasnego ciala sie nie znam, tzn szyjki, temperatury itd itp. Wiec tak naprawde wszystko w rekach Najwyzszego :D
kurcze, widze, ze sporo nas, ktore staraja sie o trzeciego maluszka :-) Ja tez nie robie zadnych testow, nic nie kontroluje, wiem tylko kiedy mam mnej wiecej owulacje.. to musi wystarczyc hehe ;-)

reklama
Jestem w 24dc, owulacja była w 19dc. Ustaliłyśmy, że niezależnie od poziomu będziemy włączać. Zobaczymy, staram się o tym nie myśleć, w poprzednim cyklu bardzo się nastawiłam, doszukiwałam się objawów i było mi bardzo smutno jak przyszła @. Super, że udało Ci się zrobić badania, ten monitoring na pewno Ci się przyda. Wierzę, że u Ciebie też wszystko zacznie chodzić jak w zegarku!

Dziękuję Kochana! Tak się cieszę, że u Ciebie wszystko ładnie rośnie i się rozwija :-D

I ja dziękuję [emoji3590]
Zobaczymy jutro jak beta rośnie, za tydzień w czwartek wizyta u ginekologa... Wszystko dopiero się okaże tak naprawdę. Ale póki co nie widzę nic, co mogłoby nas zmartwic, poza złymi wspomnieniami, które mocno stopuja radość z obecnej sytuacji.
Mimo wszystko, jestem dobrej myśli :)

Spazientito, super, ze pecherzyk pekl..super wiadomosci dzis mamy, pozytywne testy, pekniete pecherzyki.. 8-)

Tez mi sie wydaje, ze wiatraki bedzie kolejna z pozytywnym tescikiem, takie mam przeczucie :)

kurcze, widze, ze sporo nas, ktore staraja sie o trzeciego maluszka :-) Ja tez nie robie zadnych testow, nic nie kontroluje, wiem tylko kiedy mam mnej wiecej owulacje.. to musi wystarczyc hehe ;-)

Tak naprawde to dopiero ta trzecia ciaza jest/bedzie taka wymarzona, w pelni swiadoma. Przy pierwszej bylam „mlodziutka” i caly czas sie wszystkim stresowalam, jakos nawe sie cieszyc nie potrafilam :/ przy drugiej mialam caly czas malucha na rekach, wiec tez nie skupialam sie na niej calkowicie, bo glowa i rece caly czas zajete. Teraz dzieciaki juz sa duze, rozumne, mysle ze i rowniez pomocne, dlatego ta ciaza bedzie spokojniejsza. mam nadzieje ze tylko zdrowie dopisze, bo ono jest najwazniejsze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry