reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Ja miałam jakieś 7 na ten cykl hahahahaha
@bleucoco słyszysz? 7 hahaha i widziałam już dwa razy po 2 kreski tyle, że codziennie jedną hahahaha
Ja to przez te sutki właśnie i męża się zafiksowałam tak naprawdęNo ale nie dało się ukryć, zrobiły się takie ciążowe, nabrzmiałe, rozmyte z ciemnymi otoczkami i nie bolały nic w tym cyklu. Ale że sam cykl mega dziwny i te wiecznie pozytywne testy od owu to też już wymyślam, że owulacji w ogóle nie było.
Co do sutkow to moje są jakieś spuchniete ale piersi zaczynają boleć
Haha oby nam się wszystkim udało dziewczęta!Czeka Nas jesień średniowiecza haha Tyle testujących na dniach![]()
Przekonałyście mnie, zrobię jutro rano test, dziś skoczę do sklepu
BTW Nawet kalendarzyk w telefonie podpowiada mi „1 dzień do testu ciążowego”
Ostatnia edycja:
adzik
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
bleucoco
Może zostać nasienie do następnego dnia rano - i to nie jest głupie pytanie!Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Zaczekaj do wieczora. Jak wieczorem będzie to samo, to już nie powinno to być nasienie
Ale mimo wszystko nasienie trochę inaczej wygląda i jest bardziej mleczne, śluz płodny jest przezroczysty i rozciągliwy.
Niemampomyslu
Hej! U mnie już 22 dc. Za 7 dni powinnam mieć okres. Myślicie że na beta hcg już by coś wyszło czy szkoda zachodu??
bleucoco
Według mnie za wczesnie. Kiedy podejrzewasz owulację? 6-12 dni po owu zagnieżdża się zarodek i dopiero po 48 h beta HCG we krwi (a nie w moczu) jest wykrywalne.Hej! U mnie już 22 dc. Za 7 dni powinnam mieć okres. Myślicie że na beta hcg już by coś wyszło czy szkoda zachodu??
bleucoco
Jeju dziewczyny wstałam rano i... mam nudności... Czy to dzieje się naprawdę? Celuję, że jest 12-14 dni po zapłodnieniu, ale prędzej 12, bo 29.09 był dzień szczytu śluzu. Jutro muszę zrobic ten test!Czeka Nas jesień średniowiecza haha Tyle testujących na dniach![]()
Niemampomyslu
2 października według kalendarza, ale w tym cyklu odpuściłam testy owu więc tak naprawdę to nie wiem kiedy miałam..Według mnie za wczesnie. Kiedy podejrzewasz owulację? 6-12 dni po owu zagnieżdża się zarodek i dopiero po 48 h beta HCG we krwi (a nie w moczu) jest wykrywalne.
O proszę! Już czekamy razem z TobąJeju dziewczyny wstałam rano i... mam nudności... Czy to dzieje się naprawdę? Celuję, że jest 12-14 dni po zapłodnieniu, ale prędzej 12, bo 29.09 był dzień szczytu śluzu. Jutro muszę zrobic ten test!
reklama
bleucoco
A według objawów?2 października według kalendarza, ale w tym cyklu odpuściłam testy owu więc tak naprawdę to nie wiem kiedy miałam..