reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Hej :)
Widzę, że Lisica poleca Dermedic Linum.
Jest b. dobry, choć używałam go do higieny intymnej i niestety się nie sprawdził.
Jako płyn do mycia ciała jest super. Dobrze natłuszcza skórę nie pozostawiając na niej filmu.

Witam się ponownie po dłuższej przerwie :)

reklama
Witam się w ten piękny poranek :)
@ zawitała więc kobietko wpisz mnie proszę na listę do testowania z terminem 03.05 , co ma być to będzie :D
Miłego dnia babeczi :*

Achhhh Fimka i Kwiatuszek WIELKIE GRATKI i nuuuuudnych 8 (czy może już 7 :) ) miesiecy :D

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie!!
Widzę, że już prawdziwa wiosna u nas, co chwilkę II kreseczki i piekny suwaczek się pojawia:-D:-D
Jak samopoczucie??

Ja dzisiaj zaciskam kciuki, kuzynka w szpitalu rodzi synusia:tak::tak:

a zaraz zmykam na zakupy po jakieś sandałki dla młodej, bo ciepło się robi;-);-)

U mnie koniec @ także do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie !

Ja gdzieś nie potrafie ostatnio znalesc czas na wszystko :(. Mam nadzieje ze jakos sie ogarne i bede aktywniejsza :* !

Kwiatuszek, Fimka - gratuluje serdecznie i zycze spokojniutkich 9 miesięcy :):)

Ja mialam straszna noc, synek wymiotowal caly czas :( teraz bidulek lerzy z lekka goraczko :( do tego biegunka :(. Mam nadzieje ze do wieczora odżyje :*

Miłęj niedzielki Wam życze :*:*:*

Śle fluidki :) wiusiki :D *******************************************************************************************************************************************************************************************

Kwiatuszek, Fimka gratulacje! :) spokojnych 8 miesiecy.
Ja dzis @ dostalam. Coraz krotsze te cykle. P oczywiscie mnie dorwal ;P

Mona a jaki bb stosujesz?

Ale się napchalam, zrobiłam na obiadokolację sałatkę z rukolą, pomidorem, krewetkami i nadziewanym szpinakiem świeżym tortellini, poezja :-D

reklama
Do góry