U mnie @ ma przyjść 08.11.2013. Cykle mam strasznie nieregularne. Ostatnio @ dostałam w 41 dniu cyklu. Czułam się jak faszerowany indyk
Szukałam wszystkich sposobów na wywołanie, bo dwie kreseczki się nie pokazały. Ogólnie czułam, że ma przyjść, strasznie się męczyłam :-(Od kolejnej @ zaczynamy :-)bo jeszcze dentystę muszę zaliczyć, liczę na znieczulenie miejscowe, więc gdybym była w ciąży to nie mogłabym raczej znieczulenia. Uciekam sprzątać. Ta Pregna to witaminki, zgadza się :-)
Szukałam wszystkich sposobów na wywołanie, bo dwie kreseczki się nie pokazały. Ogólnie czułam, że ma przyjść, strasznie się męczyłam :-(Od kolejnej @ zaczynamy :-)bo jeszcze dentystę muszę zaliczyć, liczę na znieczulenie miejscowe, więc gdybym była w ciąży to nie mogłabym raczej znieczulenia. Uciekam sprzątać. Ta Pregna to witaminki, zgadza się :-)

W dodatku pobolewa mnie dalej jajnik, no nie wiem co z nim jest
Mam nadzieję, że nic mi się tam w nim złego nie dzieje..

).
Baaardzo chętnie zrobiłabym dla was butki dziewczyny, mi się tak marzy, żeby zrobić jak już będę wiedziała, że będą II, pokazać mojemu i powiedzieć, że te są dla naszej dzidzi