reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pod wieczór zaczęłam się lepiej czuć, ale powiem Wam, że ostatnio przy @ zdarzało mi się, że czułam się przez jeden dzień jakby mnie coś zbierało, takie łamanie, dreszcze, tylko że nie miałam do tego jak teraz stanu gorączkowego - dziwne, wolę nie wiedzieć, bo ja to wszystkim się potrafię zamartwiać :/ Ale siły wracają i to jest najważniejsze :)

Powiem Wam, że nabieram teraz takiego poczucia, że to nie jest jeszcze mój czas jeśli chodzi o dzidzię - tak czuję. Nie wiem, nie mówię Wam, żeby Wam smucić, bo w ogóle nie miałam tego na myśli, nawet sama z tego powodu jakoś się nie załamuję, ale pewne kwestie się czuje :tak: Oczywiście starańka będą, ale nie liczę w najbliższym czasie na jakieś rewolucję - jeszcze trochę czasu myślę minie.

Rano idę do dentysty :/

reklama
Adelo tulę Cię mocno :tak:
Dentysta, brrrrr.... :sorry: też się muszę w końcu na kontrolę wybrać, pewnie i synka wezmę ze sobą bo nie wiem, czy dziurka mu się nie robi.

Dziękuje :* ja to mam niestety słabe zęby - mimo że dbam o nie jak mało kto, a mój znowu może nie myć nawet zębów i jak znajdzie jeden ubytek na 2 lata to jest dobrze :) Ale ja to zawsze znieczulenie biorę, więc chyba nie będzie tak źle :-)

Ja mam też raczej mocne zęby, ale jak byłam usuwać kamień to mi znalazł dwa małe ubytki... poczekają jeszcze z rok :laugh2: a znieczulenia boję się bardziej niż czegokolwiek... jak raz dostałam to mnie podniebienie bolało dwa tygodnie :confused2:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaaaaaaa, jeszcze nie zapisałam! W weekend do tego siądę. Dzięki za przypomnienie Lisica ;)

Adelo - ja też mam takie silne @. Zdarza się że z bólu wymiotuję.
Kilka razy mąż zawiózł mnie na izbę przyjęć na zastrzyk przeciwbólowy :confused2:
Chyba, że mam ketonal...

A co do dentysty - biorę podwójne znieczulenie!! Nie cierpię tego bólu! Mam straszną nadwrażliwość zębów (nawet po zjedzeniu jabłka!!). I boli mnie jak tylko przykłada mi wiertło! Brrrr! :no:

Uciekam!! LU-LU! Do jutra ;)

Ostatnia edycja:
Co do @ to przed ciążą miałam praktycznie krwotoki, nie raz brałam leki na wstrzymanie krwawienia, do tego anemia i okropne bóle... Teraz jest już lepiej ale wciąż daleko do ideału - 7 dni krwawienia z czego 3 bardzo obfite. Ketonal nie działa na mnie :szok: pyralgina dożylnie tak, ale przecież nie będę jeździć na szpital co 3 tygodnie... więc się męczę :confused2:

Adelo - ja też mam takie silne @. Zdarza się że z bólu wymiotuję.
Kilka razy mąż zawiózł mnie na izbę przyjęć na zastrzyk przeciwbólowy :confused2:
Chyba, że mam ketonal...

A co do dentysty - biorę podwójne znieczulenie!! Nie cierpię tego bólu! Mam straszną nadwrażliwość zębów (nawet po zjedzeniu jabłka!!). I boli mnie jak tylko przykłada mi wiertło! Brrrr! :no:

Wiesz co Fimka, ja właściwie nie miałam nigdy większych problemów z @ Przy bólach to starczał mi jeden apap, krwawienie też raczej normalne tylko ja mam od samego początku długie 7 dniowe. Tylko ostatnio zaczęłam jakoś inaczej odczuwać @. właśnie te dreszcze jakby jakieś choróbsko brało i potem jak gdyby nigdy nic przechodzi. Ale przez wakacje raz pod koniec @
drugi raz na początku robiło mi się słabo - ręce mi drętwiały - więcej nie przytoczę, ale miałam jazdę dużą, tylko ja to trochę zwalam na tężyczkę, której się nabawiłam 2 lata temu :/

A znieczulenie też muszę mieć porządne, ale nie boję się jak mnie kłuję, są chyba gorsze rzeczy ;)

Przykro mi Lisica, że tak źle znosisz, ale po dzisiejszych działaniach myślę, że @ sobie długo poczeka :D

Spokojnej i wyspanej nocki :)))

Ostatnia edycja:
Wspolczuje wam. Ja mam raczej skromne @. Ostatnio bylabym w stanie zuzyc na cala @ 3-4 tampony. Oczywiscie ze wzgledow higienicznch zuzywam wiecej. A brzuch boli mnie tylko pierwszego dnia ale obywa sie bez prochow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry