reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja w tym cyklu nie leżałam po seksie ,szłam sobie do łazienki od razu ,a tam u kuzynki to ekspresowo wstałam bo słyszałam jak nadchodzi mój chrześniak na siku to była 1 w nocy , jak wróciliśmy do łóżka to kuzynka wróciła z pracy.

Ja mierzę elektronicznym ,ale zawsze po pierwszym pikaniu już wyjmuję , jutro potrzymam dłużej z ciekawości , tylko ,że ja mierzę w ustach.

reklama
Ja tez leze a jak staralismy sie o nasze drugie to zajelo nam to 7 miesiecy i ktoregos wieczoru po przytulankach podlozylam sobie dwie poduszki pod tylek i tak zasnelam, wtedy zaszlam w ciaze. :) takze moze cos jest w tym podnoszeniu nog do gory :P w tym miesiacu tez tak bede robic :P

dawno mnie nie bylo dziewczyny, cos nie mialam czasu na pisanie ale czytam Was caly czas :) moja @ spoznila sie dwa dni ale w koncu przyszla takze termin mam chyba jakos na 16.12
zaczely mi sie dni plodne i dzialam :D w tym cyklu codziennie, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

witam nowe staraczki :)

kazimiera i kobietka i myszencja moje gratulacje!!! Wszystko bedzie dobrze i nawet nie zauwazycie kiedy a bedziecie juz przytulac Wasze malenstwa :)

iwonka zdecydowanie musisz isc do lekarza i sprawdzic co i jak

katka z prezentem nie poradze, sama nie wiem co kupic swojemu :)

przepraszam dziewczyny ze kazdej nie odpowiem z osobna ale jak sie dlugo nie zaglada to potem ciezko...

Hej dziewczyny, ja po zakupach... Jakaś mnie dolina wzięła. Miałam tel z pracy i mamy decydować z jedną dziewczyną, która z nas idzie na ważną imprezę. Ona jest bardzo ambitna - wiecie taki typ po trupach do celu. I tak mnie jakoś wzięło, że jeśli odpuszczę i ona pojedzie, to jak będę na macieżyńskim to mnie pewnie zaraz wygryzie i bez pracy zostanę, a jak nie odpuszczę, to wojna będzie. Eh, ryczeć mi się chce:-(

Dziewczyny bola mnie piersi, wlasciwie to tylko prawa :eek: Nawet nie tyle ze boli (teraz chyba od wymacania :p ) ale gruczoly stwardnialy. Mam male piersi wiec doskonale je wyczuwam.
Kobietka jak to wygladalo u Ciebie ?

Dziewczyny bola mnie piersi, wlasciwie to tylko prawa :eek: Nawet nie tyle ze boli (teraz chyba od wymacania :p ) ale gruczoly stwardnialy. Mam male piersi wiec doskonale je wyczuwam.
Kobietka jak to wygladalo u Ciebie ?

u mnie to było tak ,że jak już pisałam dzień po owu mnie piersi bolały , tylko ,że myślałam ,że to przez synków kuzynki bo właziła mi cała trójka mi na kolana się pakowała i dostałam dwa razy z łokcia w oba dydki myślałam ,że to dlatego ,że mi je obili , ale ból nie przechodził.

Pamiętacie jak stękałam dziś ,że mnie dydki nie bolą?Znowu bolą , mam wrażenie ,że one bolą kiedy im się chce :confused2:, zobaczymy co powie beta hcg z krwi na to , mówiłam ,że się martwię?Zjadłam jajecznicę i chyba zaraz ją oddam kibelkowi i w ogóle czuję się jakby mnie czołg przejechał.
Idę listę poprawić bo prawie zapomniałam ;)

Nie mozna by tak pojsc dzis spac i obudzic sie w niedziele ??? Alez jestem niecierpliwa...

Hehehee, każdy by tak chciał.
Wierzę, że ten czas mija pooooooooowoooooooooli, ale silna z Ciebie babeczka, wytrzymasz!

Ja odbieram WOLNE 04.12, akurat na wizytę u gina. Pójdę na spokojnie, bez spiny, że muszę do pracy wracać ;)
Jejku, nie pamiętam kiedy miałam wolne w tygodniu roboczym :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry