reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie!!
Serdecznie dziękuje za miłe słowa i wsparcie to bardzo miłe z Waszej strony!
kobietka22- mój termin miesiączki to 6.12!
Racja trzeba zająć się przygotowaniami do świąt i zakupami :) z niedługo Mikołaj trzeba pomyśleć o prezentach :)

reklama
Ritta ja mierzę rtęciowym ale tym nowym, a trzymam nie wiem wydaję mi się że, długo dziś rano zasnełam na chwilke z nim w ustach, dobrze że nie odgryzłam końcówki:-D
Kobietka ja tak przy pierwszym leżałam z nogami na ścianie, ale to podobno mit, nic nie daje, ale trzeba po stosunku poleżec z 15 minut.

kobietka ales to fajnie okreslila :D

Fimka czym wkladam glebiej tym temp jest wyzsza, mam tez elektroniczny. Nie ogrzewam, wkladam pika wyjmuje ;)

A ze mnie leci jak z kaczki... bez wkladki ani rusz :/ jak dlugo zyje po @ nie mialam takiego prysznica

To może ta @ to nie była @. kto wie, może jednak. Jeszcze dziś gadałam w pracy z koleżanką, i ona mi mówi że jak była w ciąży to pierwsze pytanie gin było czy ostatnia @ była inna od poprzednich bardziej skąpa, ja tez się zastanawiałm bo tez miałam krótką i mało ale co do siebie to wiem że wtedy się nie udało ale może u ciebie jeszcze nie wszystko przesądzone.
Ritta w takim razie czekam na skok.

Ja mam papier pod ręką ;)
"Zatykam" i leżę, później idę do łazienki ;)

Ritta - pika 2 razy?!

Po obserwacji mojego termometru zauwazylam ze czasem po pierwszym piknieciu temp dalej sie podnosi (szczegolnie przy wyzszych). Robie tak ze po pierwszym piknieciu trzymam nadal, po kilkunastu sekundach pika ponownie i wtedy wyjmuje. Mam pewnosc ze pomiar jest prawidlowy.

reklama
Bella ja juz nawet nie mysle pod tym katem. Ja mam zazwyczaj bardzo obfite @, bolesne, migrenowe. Ten byl inny, skapy, w zasadzie jeden dzien krwawienia bez skrzepow (normlanie tego mam multum) a reszta bardziej plamienia. 3 dnia moglabym juz z wkladka chodzic na dzien wystarczyla. Umowie sie do lekarza i niech mnie przebada. Moje cisnienie zazwyczaj mam 110/75 od tygodnia 125/85. Jakis czas temu odstawilam betablokery, we wrzesniu tabletki anty. Organizm sie musi przestawic ;) Wg mnie lokatora nie mam i raczej dlugo nie bedzie.

Nic ja uciekam. Zycze kolorowych snow :)
A za testujace jutro trzymam kciuki :)
Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry