BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Z tego co wiem to teraz te farby są niby bezpieczne, więc myślę, że nic by się nie stało jakbyś zrobiła pasemka
Najwyżej uprzedź fryzjerkę, że jesteś w ciąży

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam dni płodne ale nie jestem w stanie okreslic kiedy owulacja:-(Właśnie ja tez mam podobna cały czas tylko późno zaczęłam mierzyc po @ tez się zastanawiałam czemu tak mam, tylko ja mierzę rtęciowym, tez nie ma tej dokładności. W przyszłym cyklu będę elektronicznym.:-(Fimka widzę, że masz ovufriend i na pewno to widziałaś, ale może to termometr jest przyczyną Twoich temperatur? Od kiedy mierzysz tempkę?
Cyt. z ovufriend:
"Czy Twoje temperatury utrzymują się na podobnym poziomie przez cały cykl? Nawet w cyklach bezowulacyjnych temperatura rzadko utrzymuje się cały czas na tym samym poziomie. Dlatego też w większości przypadków za zupełnie płaskie temperatury odpowiedzialny jest termometr. Jeśli zatem zauważysz, że Twoja temperatura jest cały czas stała, zmień termometr, być może w tym tkwi problem. Jeśli mimo tego sytuacja się nie zmieni i Twoje temperatury nadal będą na tym samym (bądź podobnym) poziomie przez cały cykl, porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem."

A u nas w rodzinie kolejna ciąża, to juz dwie super cieszę się bardzo ale za każdym razem sobie pomyślę ciekawe kiedy nam wyjdzie. Byc może że ten cykl przepadnie, dwa dni przerwymam dni płodne ale nie jestem w stanie okreslic kiedy owulacja:-(
Katka jak masz jakiś przypływ gotówki to faktycznie kupuj, bo kasa się rozejdzie. My z mężem też nie kupujemy sobie prezentów.
Ja w pierwszej ciąży też nie farbowałam a w drugiej robiłam pasemka, podobno nie szkodzi chodzi o intensywnośc zapachów farby.