reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam tylko nadzieję, że jak tfu tfu doszłoby u nas do rozstania to mój by się tak nie zachował:no: Chyba bym mu skopała d*pę heh:)

Anulka to może faktycznie przejdź się do tego ośrodka i dowiedz jakie świadczenia mogłabyś stracić i jak to wygląda kwotowo, może nie jest faktycznie tak źle? Tak jak pisała Amaliee, że to nie są takie duże pieniądze i będziecie mogli wtedy na spokojnie wziąć mieszkanie ze współwłasnością?

Ostatnia edycja:
reklama
Bubbles jasne, że jak jesteśmy w związku to nie powinniśmy tak myśleć. Chcemy ufać swojemu partnerowi i to jest naturalne. Dziwne by było gdybyśmy nie ufali. Ale uważam, że w tak poważnych sprawach jak mieszkanie powinniśmy się zabezpieczyć

U nas znowu jest tak że ja mam mieszkanie po babci które jest na mnie i mój wie że nigdy nie będzie wspólne tylko zawsze będzie stało na mnie a to dlatego że wiem jak mój ojciec z mama postąpił. Mój zna cała sytuacje i akceptuje to. W życiu różnie bywa, ja mu ufam ale muszę mieć zabezpieczenie. A to wynika z tego jak było kiedyś u mnie w domu.

Ritta ja też jestem zdania, że warto mieć zabezpieczenie, tylko Anulka jest jednak w niecodziennej sytuacji. Jak my kupowaliśmy mieszkanie to było to samo, że chciałam widnieć w papierach, dostałam pieniądze na wkład własny od rodziców i oni też chcieli, żebym potem nie została z niczym, bo to nie była mała kwota, ale mój nie robił z tym żadnych problemów, wręcz sam tak mówił, że przecież to nasze wspólne mieszkanie, więc mamy być oboje:tak:

A cóz tu taka cisza?
Dziewczyny poptrzebny mi przepis na jakas fajna sałatke co do szaszłyków z kurczaka by pasowała?
Bo w sobote robie małej urodziny

Ostatnia edycja:
Anulka:):):) widze u ciebie NIEZLA HUSTAWKA :):):):):) jeszcze pare dni temu pisałaś o domu samotnej matki a teraz chcecie kupic mieszkanie:):):):) BRAWO ze wkoncu jest miedzy wami lepiej:):)i już ten twój zly humorek odszedł gdzies w dal.......:):):)

reklama
Chyba jednak zrobie taka: ryz,wedzone udko kury,kukurydza,jabko,jajko i makaronową: makaron,papryka,kielbasa,ser. Do tego szaszłyki z piersi i papryki. Koreczki. Babeczki księzniczki tort bananowy. Jakies cipsy i krakersy. Napoje.;-)]
A na prezent chyba jednak ten monopoly z bankomatem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry