dziewczyny jestem wypompowana, moje dziecię przestaje spać w dzień
dziś było 3 próby i guzik, tak nie umiem się zorganizować jak nie mam tej godziny w południe, obiad robię gdy mała mi na nogach wisi, po prostu padam, przeraża mnie przyszłość. I jak mi kiedyś jakiś facet powie że co to jest za wysiłek siedzieć w domu ugotować posprzątać i zająć się dzieckiem to go tak kopnę w zadek ...
pisałyście o dzieciach, ja (sama nie wiem co piszę)ale żałuję że teraz nei jestem z bliźniakami, bo jak zawsze chciałam mieć 3 a trzy razy w ciąży mimo że w miarę ok znoszę nie widzi mi się narazie, tak że na chwilę obecną poprzestaniemy na tym, a przyszłość pokaże co dalej
vinga dla mnie Ty jesteś mistrzynią, jak Ty ogarniasz tych swoich chłopów! jeju kiedy ty mufinki robisz ? jak ja nie mam chwili na obiad
zero organizacji u mnie
Dorcia jak u lekarza?
Aniołek Kurczak ale fajnie że się spotkałyście, ja też chcę!!!
Amelia zdrowi już ? jak mdłości?
Wasila jestem na tak za tym SPA!!! najchętniej już
Vegas ale śliczności
Aniołek Ty na kontrol do dentysty ? czy masz coś do robienia? jak tak to bierzesz znieczulenie? ja mam 3 do zrobienia w kwietniu ehh pojadę na żywca
sorki że tak szybko ale już mnie podusia kocyk i pilot do tv wzywa.
pisałyście o dzieciach, ja (sama nie wiem co piszę)ale żałuję że teraz nei jestem z bliźniakami, bo jak zawsze chciałam mieć 3 a trzy razy w ciąży mimo że w miarę ok znoszę nie widzi mi się narazie, tak że na chwilę obecną poprzestaniemy na tym, a przyszłość pokaże co dalej
vinga dla mnie Ty jesteś mistrzynią, jak Ty ogarniasz tych swoich chłopów! jeju kiedy ty mufinki robisz ? jak ja nie mam chwili na obiad
Dorcia jak u lekarza?
Aniołek Kurczak ale fajnie że się spotkałyście, ja też chcę!!!
Amelia zdrowi już ? jak mdłości?
Wasila jestem na tak za tym SPA!!! najchętniej już
Vegas ale śliczności
Aniołek Ty na kontrol do dentysty ? czy masz coś do robienia? jak tak to bierzesz znieczulenie? ja mam 3 do zrobienia w kwietniu ehh pojadę na żywca
sorki że tak szybko ale już mnie podusia kocyk i pilot do tv wzywa.