Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Susie a Ty hormony badałaś? Bo ja np. miałam takie plamienia przed @ a u mnie okazało się, że mam jazdę z prolaktyną. Teraz prl spadła i nie mam ani plamień ani potwornie bolących (.)(.).Oczywiście u Ciebie nie musi być tak samo ale może warto o to zapytać?:-)Hello Dziewczynki.
Paluszek mam pytanko. Jak to jest u Ciebie z tymi plamieniami??? Bo ja mam ten sam problem. Kazdego miesiaca tak 5 dni przed @mam brazowawe plamienie. Moj ginekolog powiedzial, ze blona sluzowa zaczyna sie wczesniej zluszczac i dlatego dostalam progesteron, ktory biore w drugiej fazie cyklu.
To pogadaj z panią dr o badaniu innych hormonów i zapytaj o tą prolaktynę może u Ciebie też akurat to jest na rzeczy.Warto pogadać z lekarzem:-)Jedyne badania hormonalne jakie wykonalam to TSH. Nic wiecej mi pani dr nie zlecila. A FSH jeszcze robilam, wszystko w normie. Biore ten progesteron (tutaj to sie nazywa PROMERTIUM) juz 5 miesiecy, a plamienia dalej sa.
Paluszek mam pytanko. Jak to jest u Ciebie z tymi plamieniami??? Bo ja mam ten sam problem. Kazdego miesiaca tak 5 dni przed @mam brazowawe plamienie. Moj ginekolog powiedzial, ze blona sluzowa zaczyna sie wczesniej zluszczac i dlatego dostalam progesteron, ktory biore w drugiej fazie cyklu.