reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to w szpitalu najtaniej w poznaniu wszedzie mi mowili 38 lub okolo45zl wiec sama szukalam by troche taniej bylo :p

a do tego przez telefon mowila ze wieczorem wynik a jak pobrala krew mowi jutro kolo 15 a ja mowie a moze byc wczesniej bo ide do pracy a ona mowi ze niewie mam dzwonic wiec takie nie mile a przez tel milutkie wiec niewiem.... najwyrzej maz pojdzie odebrac i mi zadzwoni :-)jaki wynik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć wszystkim. Dopiero znalazłam czas żeby odpalić laptopa. Nie nadrobię Was za dużo naskrobałyście-coś się wydarzyło?Jakieś nowe fasolki, nowe testujące, nowe staraczki? Ja dziś od rana zabiegana-latanie po urzędach, porządki na ogrodzie, porządki w domu, jakiś obiad i tak dzień zleciał :) Ale już wiem że jest szansa na owulację:-D:-D:-DJak tak biegałam po mieście to nagle tak mnie zalało, wróciliśmy do domu i zrobiłam test owu i wyszedł baaaaaaaardzo pozytywny :-) Więc od podjęliśmy od razu pierwsze działania :tak: Ciekawe czy pęcherzyk ładnie pęknie-jak byłąm monitorowana to co miesiąc pękał, a teraz nie wiem i nie będę wiedziała ;-)

Dzięki kobietki, Dagne dziękuję za ~~~~~~~~~~~~ łapię :-)
Witam Cię Ewo :-)
Atan, Magda trzymam kciuki :-)

Dagne a jak Ty się czujesz? W niedzielę pewnie powiecie rodzicom co? Czy jeszcze czekacie? :-)

Powiemy, powiemy :) beta się podwoiła (z 603,7 na 1634,0) więc pora sie podzielić z ta cudowna informacją :) mam nadzieje, że nie za wcześnie :) a czuje się bardzo dobrze:) narazie zero mdłości, siku standardowo troszkę częściej i cyce bolą, ale na szczęście tylko przy dotyku i np skakaniu ( udowodnione przy schodzeniu po schodach;p )ale zniosę wszystko byleby dzidzia zdrowa była:) jutro jadę umówić się na wizytę u gina :)

Pewnie dagne, zdrowie Twoje i maleństwa najważniejsze i tego wam życzę :-) Ależ Wam zazdroszczę możliwości podzielenia się taką nowiną w święta :-)

reklama
Ja i mój jesteśmy mega szczęśliwi że tak szybko sie udało i wogóle bo balismy sie ze przez tabletki będzie trochę cieżko ale udało się :)

Dzisiaj bylismy na basenie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry