S
Silmiriel
Gość
A co Was skłoniło do testów owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no też tak właśnie myślę...hmm szkoda, że nie robiłaś testów jeszcze później, jak się pojawiły dwie wyraźne, jak widać u mnie pozytywny test od 4 dni a owulacji jeszcze nie ma, nic nie rozumiem,
może w Twoim przypadku za wcześnie oceniłaś owulację i dlatego nie zaskoczyłaś
Donia to rzeczywiście jakoś dziwnie u Ciebie z tymi testami - jeszcze nie słyszałam, żeby wychodziły 4 dni pod rząd pozytywy bez wyraźnych efektów, czyli owulki. A możliwe jest żebyś jednak miała owulkę mimo, iż nie było skoku tempki? (pytam bo ja tempki nie mierzę i się kompletnie na tym nie znam). Jak napiszesz do Pok i wyjaśnisz tą sytuację daj proszę znać na forum jeśli możesz, to będzie myślę cenna informacja dla nas wszystkich...ja sama zaczęłam używać testów owu od zeszłego cyklu i strasznie mnie ta sprawa intryguje.