Aelreda
Fanka BB :)
Na mnie gwiazdki nie działają, ja robię to konkretnie bez niepotrzebnego pier dolenia się (za przeproszeniem)Ael, wyrzucaj, od czego są ********** ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na mnie gwiazdki nie działają, ja robię to konkretnie bez niepotrzebnego pier dolenia się (za przeproszeniem)Ael, wyrzucaj, od czego są ********** ?

nie dziwię się że się popłakałaś bo to musi być bardzo piękny moment. Przyszły tata pewnie dumny z siebie i z Was
Tak amalfi jak widzisz na Twoją złość! noż curwa ktoś mnie chciał!!! ( i mnie nie wkurzaj bo i skutecznie ciśnienie podniósł teściu).
Iwasku co mam się chwalić, zostawię wam pole do popisu. Się nerwuje bo muszę tyle czekać na orzekniecie płci dziecka....
Mam teraz ochotę autentycznie kogoś zamordować...noż ja pie.........
Idę sobie bo mnie curewsko nosi a mnie już epitety lecą...........
Przyjedź do Oleśnicy to chętnie poczynię nad Tobą tortury. Z tego wszystkie to ja naprawdę wolałabym teściową niż teścia, niestety 6 rok po śmierci....Aerleda hehehehe ciesz sie ze nie masz tesciowej, niech Ci magda opowie reszte, ja tez nie mam... Poza tym mozesz zamordowac mnie, nie krepuj sie ;-)