reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Więc, któraś z Was napisała mi o tym nowym samochodzie, mieszkaniu etc, a ja myślę, że jeśli skupimy się na czymś innym, a nie na dziecku to ono samo przyjdzie. Będziemy się kochać bez zabezpieczenia, tylko bez tej myśli "O kochanie, może teraz zrobiliśmy dzidzię".

Atan Nigdzie się nie wybieram, zostaję z Wami :D Mi tu dobrze :p
Ewika Gratuluję córunii :D :*:*:*

reklama
ooooo to super ze zostaniesz myślę ze to dobry pomysł ja za to dzisiaj myślę o wyjeździe ;-) z rodzicami i mężulkiem odpoczniemy troszkę ;-)nad morzem;-) w niedziele powrót a jutro wyjazd ;-)

Atan tam nad wykresem masz link do swojego wykresu :-) bo ten co wkleilas to tylko Ty widzisz :-) a innym uzytkowniczkom otwiera się strona główna :-)

ale już Cię znalazłam :-)

witam moje kochane staraczki :-)
troszke was ostatnio zaniedbalam ale obiecuje poprawe :tak: wiec nie gniewajcie sie na mnie ( o ile ktos zauwazyl moja nieobecnosc ;-))
zbieram sie do pracy niestety wiec tylko zycze milego dnia a wieczorem sprobuje tu cos nadrobic
buziak

sobie to wyobrażacie,że się staramy już dwa miesiące i prawie dwa tygodnie a ja jeszcze drugiego cyklu nie skonczyłam....Boszeeeeeee ale mnie to dobija, jak nigdy nie sadziłam, że to bedzie takie denerwujące...czuje sie zupełnie bezsilna w tej kwestii i to pewnie poteguje moje zdenerwowanie....wiem wiem, że marudze, bo przeciez czesc z Was ma podobnie, albo i jeszcze gorzej...ale i tak zła na te swoje cykle jestem jak osa!!!:wściekła/y:

Paluszek moze kup sobie castagnus, podobno jest dobry na regulacje cykli i niwelację ZNP.Ja co prawda dopiero zaczęłam go brac, ale naczytałam sie o tym dużo.To lek ziołowy.

dagne ja tez mam obrączki z Kruka i też dostałam filiżanki w prezencie.Ten prezent miałam otworzyc juz po ślubie i tak tez sie stało :)Dwie obrączki kosztowały coś koło 1500 zł.
Ael wyluzuj troszkę kobitko , bo Ty się wykończysz, a teścia nawet to nie ruszy.Powodzenia!!!!

Jak tak pisałyście o ślubie to sie rozmarzyłam.Ja już prawie 3 lata po ślubie,było pięknie.Zareczyny były tradycyjne,przy tesciach i rodzicach.Kwiaty dla mamy, wino dla taty, a dla mnie kwiaty i perścionek :-)

Ostatnia edycja:
Kochane laseczki, bardzo was prosze o pomoc w interpretacji temperatury. Czy uważacie że owulacja była???
1dc ?
2dc?
3dc 36,7
4dc 36,6
5dc 36,7
6dc36,7
7dc 36,5
8dc 36,7
9dc 36,5
10dc 36,4
11dc 36,5
12dc 36,7
13 dc 36,7
14 dc ?
15dc 36,6
16dc 37,5
17dc 37,7
18dc 36,8 Liczę na was... wy sie na tym znacie ;-)

Kochane laseczki, bardzo was prosze o pomoc w interpretacji temperatury. Czy uważacie że owulacja była???
1dc ?
2dc?
3dc 36,7
4dc 36,6
5dc 36,7
6dc36,7
7dc 36,5
8dc 36,7
9dc 36,5
10dc 36,4
11dc 36,5
12dc 36,7
13 dc 36,7
14 dc ?
15dc 36,6
16dc 37,5
17dc 37,7
18dc 36,8 Liczę na was... wy sie na tym znacie ;-)

czy 16 i 17 dc napewno miało być 37,5 i 37,7??Bo później taki spadek na 36,80

Basati8 ja tu niestety nie widze wyraźnego wzrostu tempki,ale ekspertem nie jestem:-p
Cykl zaczął Ci sie od 36,7 i praktycznie na tym poziomie tempka jest cały czas.
U mnie wyglada to zupełnie inaczej, bo 36,7 to ja mam po owulacji, a przed to tak 36,3, albo i mniej.

reklama
Basati jak dla mnie owulacja mogła być ( mogła bo tylko poprzez usg można stwierdzić czy pęcherzyk faktycznie pękł) wg mnie 16 dc mogłabyć domniemana owulka :-)

to,że temp spadła później do 36,8 nic nie znaczy ;-) bo i tak jest wyższa niż do tej pory byłą ;-) u mnie też spadła ok 6 dpo :-) gwałtownie :-)

Basati zapisujesz gdzieś swój wykres niż tylko na kartce ?;-)

Do góry