hej laseczki w ten chłodny wrocławski poranek
Vanilla mnie podkusiła tymi swoimi testami przed @ i ja tez zrobiłam nawet ten bobo test niby czyłośc 10 wczoraj rano ale wyszła jedna krecha w 26dc a okres przewidziany na 29-30dc
niby miałam jakies przeczucia co do niespodzianki w tym cyku bo jakos jestem przekonana ze powinny wyjsc dwie krechy,nie pytajcie czemu bo nie wiem...po prostu tak czuje....
ale test sprowadził mnie na ziemie i czekam posłusznie na weekendową @
w ogóle miałam wczoraj taki dziwny dzien i wszystko odpusciłam....ale z ciekawosci wieczorem poczytałam ze testy nawet te o czułosci 10 rzadko wychodza przed terminem @ mimo ze tak zapewniają na opakowaniach....naczytałam się mnóstwo przypadków dziewczyn którym testy zaczeły wychodzic pozytywnie dopiero tydzien lub dwa po @ a wczesniej wszystkie negatywne....wiec czekamy na @...
jakos to wszystko dziwnie wygląda hmm....
powiem wam w sumie że jak bedą dwie kreski to się bedzie miła niespodzianka ale jak przyjdzie @ to tez ok,bo my w sumie strania jako takie załozyłam ze się zaczną w lipcu...wiec to był spontan....zresztą na razie stwierdziłam ze i tak mamy rzadko ochotę na seks w dni płodne wiec jak jest okazja to się kochamy i w tym roku dopiero drugi miesiąc taki był hehe....zawsze wypada przed lub po płodnych...a zmuszać się i wyliczac i kochac na zawołanie nie chce bo się spinam i takie tam bzdety....
no to się rozpisałam...eh
Ael doczytałam ze wy ślubik bierzecie....piękne gratulacje
Asiolku a jak tam u ciebie przygotowania slubne,nastawienie i sprawy fasolkowe???trzymam kciuki za ciebie kochana i cały czas pamietam....łaczy nas jedna data ślubu i mam nadzieje ze radosc fasolki juz wkrótce razem bedziemy niespodziewanie swietowac....
Doniu super ze ujrzałas fasoleczkę i jestes przeszczesliwa...
Iwasku ogromnie się ciesze ze fasolka dobrze się rozwija i nie bawem bedziesz mogła wykrzyczec światu wasze szczęscie...
Dagne proszę mi się tu tak nie stresowac i nie uzywac chemii...wykorzystaj swego męża i niech robi wszystko...bo niby od czego mamy stan błogosławiony...
Ewika gratuluje córci...ja licze na chłopaków
Reszta dziewczynek trzymam mocno kciuki za wasze stranka,luzowanka i spontanicznosc