• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
CZeść dziewczynki :) Podglądam Was często :) ale nie miałam jakoś weny do napisania :) Heh chyba ja tu jestem najmłodsza rocznik 89 jestem :P

Gratuluje nowym zafasolkowanym kobitkom ! :P Ja się doczekać nie mogę :( Mam problemy z tą wredną @.. DZiś taki okropny dzień miałam... całe popoludnie przepłakane :(:(:(:(:( Ehhhh Ogólnie nie układa mi się ostatnio.... Choć tyle dobrze że mój Ł. jest i mnie wspiera ...............

Ja jestem z 29 :-) Ziombelek nie jesteś najmłodsza :-) są od Ciebie młodsze więc nie płakac mi tu bo wyslę do cioci Ael na pierś z siarą :-D

Ja dziś mam ciche dni z M... zaaajefajnie

Dzień dobry dziewczynki... Jak minęła noc??? ;-)

Ja do 1 nie mogłam zasnąć i nie wiem jak wytrzymam dzisiaj w pracy.. do 15 :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie ...

wiecie co? tak liczyłam na skok dzisiaj... a tu nic , głucha cisza.... gdzie mojej jajeczka??? Mam już dośc prowadzenia wykresów, naprawde dośc. Ale musze ten dokończyc. Musze lekarzowi zanieśc 2-5 cykli obserwowane. Jak miec siłe??? Ja jeszcze trochę i odpuszczę wogóle... :-(:-(:-(.
Jakby któras chciała to mam wykres na skarbmamy.pl

Miłego dnia życzę.

reklama
Witam wszystkie ...

wiecie co? tak liczyłam na skok dzisiaj... a tu nic , głucha cisza.... gdzie mojej jajeczka??? Mam już dośc prowadzenia wykresów, naprawde dośc. Ale musze ten dokończyc. Musze lekarzowi zanieśc 2-5 cykli obserwowane. Jak miec siłe??? Ja jeszcze trochę i odpuszczę wogóle... :-(:-(:-(.
Jakby któras chciała to mam wykres na skarbmamy.pl

Miłego dnia życzę.

Nie ma się co poddawać... może po prostu odpuść troszkę... Wiem, że może mi się łatwo mówi, ale ja też się staram o dzidzie i jestem wstanie Cię zroumieć... tyle, że ja po wielu nocach przepłakanych troszkę odpuściłam. Fakt zawszę jest mi przykro gdy na teście widzę I kreskę, ale jest lepiej niź na początku... Tak więc głowa do góry... Uda się kiedyś ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry