reklama

Starania po raz pierwszy :)

łałą jeszcze zdarzyłam dozytac.
Malinowy- działaj, działaj bo jestem osamotniona w bzykanku...wszytskie czekaja na @ lub sa na pocztaku cyklu :/
Witam w środę, za oknem zimno i pochmurno, a ja w pracy popijam kawusię i jest cieplutko :D
Nie jesteś osamotniona ja mam dzisiaj 10 dc i też rozpoczynam staranka.Kupiłam sobie nawet testy owu i zaczęłam robic wcześniej ,żeby sie przekonac kiedy ta owu ma miejsce - jak narazie test negatywny.Życzę owocnych staranek

reklama
malami ja z Płaszowa:) jak jedziesz do centrum miasta tramwajem to mijasz takie osiedle za Kablem, gdzie Mcdonald jest:) nie wiem czy kojarzysz...

u nas w nocy padał śnieg....woooo,ale teraz już nic z niego nie ma:/
dziewczyny po jakiego grzyba robicie test,do tego jeszcze po południu,przed terminem @??anuszka- jesteś rozgrzeszona,bo wczoraj miała @ przyjść:) przynajmniej poczekajcie do 12dfl.

Ostatnia edycja:
ale miałam super sen 2 kreseczki mi się śniły, i to jedna była tak blada że latałam po całej rodzinie żeby potwierdzili że ona tam jest ;)) hihi.. ja to chyba już wariuje..

ewika fajny sen....
Do mnie @ przylazla juz wczoraj w nocy pełna parą, wiec zaraz podam annie nowy termin niby testowania, bo teraz tez podalam, nawet dwa rozne przez pomylke hehe, chociaz wiedzialam ze testowac nie bede

witam witam ;) ja z zajec pisze bo taka nuda ze szok... u nas sniegu nie ma ale zimno jak nie wiem. od zeszlego roju zdazylam zapomniec co to zima. czy ktos dzis testuje? Malwinka powtorzylas z rana test czy dopiero za pare dni? Amalfi dobrze ze @ sie roxkrecila to wiesz na czym stoisz. Malinowka trzymam kciuki za starania. lez sobie dlugo po, bo to pomaga. Anuszka dawaj znac co i jak. buziole.

Witam zacne grono Pań staraczek i Pan Zaciązonych :)
Wczoraj jak szlismy spać padał deszcz... wstaliśmy a tu Biało od sniegu:)

lilou nic nie kupiłam..... bezowocne to były zakupy niestety :/
a my w czora pojechalismy kupic prezenty na mikolajki... Bo w piatek jade do Polski a pozniej to na Wiigilie nastepnym razem przyjade... W sumie kupiłam dla 2 siostr zestawy bruno Banani a dla siostry meża MEXXa jeszcze zostali mi rodzice...??? wielka niewiadoma...

Dzis powinna testowac malwinka wg tabeli, za dwa dni ikasia wiec mooooze 2 nowe fasolki beda, chociaz chyba malwinka juz zrobila testa, nie pamietam..
jeera
czesc! Ja dalej nie mam pomyslu co kupic mojemu a tu juz niedlugo swieta. My w sumie kupujemy auto sobie jako prezent, ale przydalby mi sie jakis symboliczny, zeby mial co rozwijac hehe. Samochod bedzie ciezko zapakowac i wciagnac na 5 pietro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry