reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jestem stymulowana hormonami to tzw clo. Ja tez po bzykanku leze na brzuchu ale jak narazie nic z tego lezenia. Idz do gina i niech ci sprawdzi wszystko, bo czasem z ta owulka to roznie bywa, dziewczyny mysla ze jest w tym i w tym dniu, a zachodza w innym przez pzrypadek hehehe

reklama
witam witam :happy2:
a ja tam lubię określenie fasola :happy2: ale do pewnego momentu oczywiście :happy2:

zoszka..... :shocked2: gratulacje apropo zielonej kulki :happy2: też się uśmiałam :happy2:

m_sen super super super!!!!! :-):tak: także DO DZIEŁA!!!!!! :happy2:

zuzka89 witaj! :happy2:

a ja leżałam na plecach z nogami do góry :-D

u nas też dziś prószył śnieg, ale też mokry i się nie utrzymywał :baffled: ale nie tracę nadziei :happy2: bo jak mówiłam lubię śnieg w grudniu, a grudzień za pasem :cool2:

reklama
witam witam :happy2:
a ja tam lubię określenie fasola :happy2: ale do pewnego momentu oczywiście :happy2:

zoszka..... :shocked2: gratulacje apropo zielonej kulki :happy2: też się uśmiałam :happy2:

m_sen super super super!!!!! :-):tak: także DO DZIEŁA!!!!!! :happy2:

zuzka89 witaj! :happy2:

a ja leżałam na plecach z nogami do góry :-D

u nas też dziś prószył śnieg, ale też mokry i się nie utrzymywał :baffled: ale nie tracę nadziei :happy2: bo jak mówiłam lubię śnieg w grudniu, a grudzień za pasem :cool2:

U mnie już się robi leciutko biało cały czas pada śnieg i strasznie zimno masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry