reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sliczne wszystkie pieski. Ja nie mam sie czym pochwalic...

Malwinka mnie tez tak w sumie pobolewa na @ i jestem podlamana, ale z drugiej str praktycznie tak samo boli jak sie zagniezdza zarodek [przynamniej mnie] wiec moze nie wszystko jeszcze stracone u nas...

A co do sushi, to ja nie przepadam. Nie odpowiada mi struktura glona na jezyku;p Zreszta nie lubie surowych ryb za bardzo...

Dobry wieczor!
Ja z pracy przyszlam jakis czas temu. Widze ze watek o zapladnianiu zmienil sie w male zoo hehe. Ale to dobrze, bo jak sie przestaje myslec o robieniu dzieci, to sie je szybciej zrobi, tak od niechcenia, przypadkiem... No

Czesc Dziewczyny

Dotka juz mnie znasz na wylot hahahahhahahahhha
Wiesz ze jak sie nie odzywam to zalatana w pracy :-) bo tak bym chociaz słowo piskła.
Padnieta jak nie wiem - ale tak zawsze przed @ to znaczy ze juz za rogiem:wściekła/y:

Pieski cudowne - tez bedziemy w przyszłym roku kupowac - chcemy tylko poczekac do przyjazdu z polski, bo nie ma sensy malucha z kims na 2 tyg zostawiac - jak juz bedzie wiekszy to nie ma problemu.

Jak tam tesciki dziewczynki????
Trzymam kciuki zeby wiecej fluidków było;-)

cześć Laski
u nas białe dachy,ale fajnie tak świątecznie.
pewnie od 1 grudnia będą świecić się światełka na ulicach- wtedy to tak pięknie wygląda:) może wrzucę z tamtego roku kilka oświetleń...
mnie gardło boli i jestem ni teges...ale trza się kurować...
@ prawie się skończyła,mierzę dziś temp a tu 37,00- pewnie przez to że się źle czuje i jakieś grypsko.

a kiedy ubieracie choinkę??
bo ja chyba w okolicach Mikołaja:D bo się doczekać nie mogę

czesc:-)
U mnie świeci piękne słońce, niebo jest bezchmurne, no ale mrozik rano był -7 , brrrrr.:-D
U mnie chyba owulka juz sie odbyła,wczoraj na teście owu 2 mocne krechy,a jajnik kół mnie tak mocno że myślałam że sie nie ruszę.Działaliśmy i wczoraj i przedwczoraj, wiec zobaczy sie co będzie.Teraz tylko długie oczekiwanie.
Co do piesków, ja tez jestem psiara i zawsze miałam pieska, jak mieszkałam z rodzicami,ale odkąd mieszkam w mieszkaniu w Kraku , to niestety nie mam pieska i raczej sie nie zapowiada żebym miała, bo któż by sie nim zajął jak nas nie ma całymi dniami.

Kuruj się lilou83, polecam sok malinowy z wodą i mleko z czosnkiem na gorąco + miód do tego - To działa:tak:.Zdrówka!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :)
malami- widze ze z owulka idziemy prawie równiutko...ja planuje zatestwoac na 06.12..może Mikołaj podaruje mi preznte :D
lilou- od córki się zaraziłaś?? biedactwo...kuruj sie kochana :)

Ja dziś w pracy tylko do 12 potem lece na zjazd absolwentów do LO :D

reklama
devi - ja chyba nie będę testować wcześniej, może starczy mi siły żeby wytrzymać do terminu @.Przedewszystkim sie nie nastawiam bo obiecaliśmy sobie w tym miesiącu pełen luz i nie przejmowanie się.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry