• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczynki, zero testujacych?
A co do wczorajszego wypadu do sushi.. Aaaa nie smakuje mi to. Dobrze ze same bylysmy w lokalu bo plakalysmy ze smiechu to jedzac, jak dla mnie za wielkie kawalki na raz i wogole ta skoraaa co to jest cholercia :) Ale wieczor mily

reklama
amalfi- a ty co??? syndrom wicia gniazda ?? nie chcesz posprzatc tez u mnie :D

Nie chce!!!! Bo teraz mam czas bo mojego nie ma, a potem jak wroci to bede zajeta bara bara z nim, wiec nie bede miala czasu na swiateczne porzadki hehe. Wiec umylam juz okna i juz mam to za soba zaslony sie piora, a firanki powiesze w przyszlym tyg narazie bedzoiemy bez, mieszkam wysoko wiec mam to gdzies.

amalfi- a ty co??? syndrom wicia gniazda ?? nie chcesz posprzatc tez u mnie :D

hahhahahah dobre devi sie usmiałam jak to przeczytalam - syndrom wicia gniazda

Lilou - kuruj sie słonce, zdrowiej szybciutko nam tutaj, no i na te zdjatka czekamy musi byc przepieknie

Dotka kochana, nie martw sie i trzymam kciuki cala para zeby sie wchłonała

Zoszka mnie zawsze jajnik - ten z ktorego była owu przed @ boli, ale trzymam kciuki zeby do ciebie sie wiruski przyplatały

Devi - no to musisz choinke juz ubierac jak chcesz ten pprezencik mikołajowy m dac - moze to szczescia troszke przyniesie

My bedziemy w tym roku swierza kupywac na swieta - pierwszy raz - bo tak zawsze sztuczna ale ja na szczescie wyrzucilam jak sie przeprowadzalismy;D

Ja niedawno wstałam i na zakupy zaraz sie wybieramy - bo w lodowce echo tylko sie odbija ;D
Kawe na szybko pije.

Amalfi u mnie tez @ przyszła wczoraj w nocy - takze w kupie siła hahahahhahahah

Hej dziewczynki, zero testujacych?
A co do wczorajszego wypadu do sushi.. Aaaa nie smakuje mi to. Dobrze ze same bylysmy w lokalu bo plakalysmy ze smiechu to jedzac, jak dla mnie za wielkie kawalki na raz i wogole ta skoraaa co to jest cholercia :) Ale wieczor mily

Ja uwielbiam sushi - niekiedy sama zrobie ale to zaduzo roboty tak w domu, a tu nie ma zadnej dobrej restauracji - zreszta nawet jakby była to mój m nie przepada takze klapa ;(

Witam się ... poczytałam co zesta tu naskrobały... Jakon mam dzisiaj lenia nic mi sie nie chce... a wczoraj zrobiłam torcik wisniowy.. a za chwile biore sie za sernik... bo jedziemy dzisiaj po poludniu do rodzicow.. bo tata Andrzej to trzeba poswietowac troche :)

Oczekusia dziekuje za kciukaski na pewno sie przydadza, napisz mi jeszcze jak Ci sie mieszka w nowym miejscu :)

Jeera przebije Cie, moj tata tez Andrzej a na dodatek urodzony 0 listopada, wiec ma 2 w 1 :D U nas imprezka w niedziele

oczekujaca to troche nas bedzie w tym cyklu bzykajacych sie w tym samym czasie hehe, oj bedzie wesolo na watku......hihihihihih

Oj bedzie bedzie - az forum bedzie skrzypiało hahahhahahahahahhaha, paraz spad komp wychodzila i wogole

Dotus nowe mieszkanko super!!!!!!!!!!Bardzo jestesmy zadowoleni z tej zmiany, wieksze i nowoczesniejsze.

Zakilka lat napewno na domek zmmienimy bo jednak ogródek :D
A kciukasy to nawet w pracy bede trzymac ;D

Jeeera - daj troche - ale bym cosik słodkiego zjadła - i moja @ tez :D

Jeera przebije Cie, moj tata tez Andrzej a na dodatek urodzony 0 listopada, wiec ma 2 w 1 :D U nas imprezka w niedziele

no to fajnie ma :) moj ma rozłożone.. urodziny m w lutym :)

Jeeera - daj troche - ale bym cosik słodkiego zjadła - i moja @ tez :D

no to wpadaj do mnie :) slodkosci u mnie dostatek dla kazdego starczy :)

Orange-Tort-Cake.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry