reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Słoneczko...pamietaj, ze nie mozna ci sie stresowac :) ciesze sie, ze wszystko jest ok. Teraz kochana wypoczywaj, niech twoj M. ci sluzy :p
ja dzis przyszalalam z moim partnerem, mimo braku owulacji (chyba) a teraz szykujemy sie na grilka do znajomych :) milego wieczorku dziewczynki, buziaki :*

reklama
a ja pomoglam skrecic biurko siostry do biura ktore otworzy ;-) a brak instrukcji nie bylo w kartonie ;-) ale dalam rade ;-) kupilam borowki i salatke rybna z warzywami na chlebek i koreczki gizyckie ;-) a na objadek zjadlam jakos polowe schabowego by dziecko troszke bialka mialo ale powiem wam ze nadal miesko nie smakuje.. wiec do chabowego mialam ochote na makaron w sosie brokulowym mniam choc kiedys brokolow nie lubialam ;-)

słoneczko super ze wsyzstko dobrze z dzidzia ;-)

klari a ta promocja w daichmanie tylko dzisiaj czy jutro tez ??

Atan a tego nie wiem musiałabyś jutro pójść i sprawdzić ;-)
A pochwale się i ja co zakupiłam a co.! :-)
http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$im=1034318_P&$sh=1034318_P&defaultImage=default_dsd
http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$im=1036116_P&$sh=1036116_P&defaultImage=default_dsd

Ostatnia edycja:
Tia,... Kazałam mojemu się delikatnie wypytać teściów o tą naszą rocznicę, żeby się nie okazało, ze oczekują jakiegoś obiadu czy coś. No i wspomniał, że rocznica niedługo, a oni.. Nic, cisza. Olali go zupełnie. Nawet zdania w stylu szybko zleciało nie było. Przykro mi się zrobiło, bo może się nakręcam, ale oni by woleli, jakby mnie nie było, tak to odebrałam.

Słoneczko, gratuluję dołączenia do panikar w stylu Donii, co się najadła fasolki i leciała na ostry, bo ją brzuch kłuł :p Oczywiście cieszę się, że ok i tak z sympatii Cię dopisałam :)

klari zrob zdjecia bucikow jakie kupilas moze sobie jakies upatrze i kupie dodzwonilam sie w koncu do deichmana i wiem ze jutro jeszcze jest promocja ;-)

Witam was dziewczyny. widzę, że dziś tutaj cisza, szczególnie teraz wieczorkiem. ja jak zawsze w sobotę w pracy - kolejne wesele.

A przypomniała mi się pewna kwestia po mojej ostatniej wizycie u ginka... czy brała któraś z was może clostylbegit (nie wiem czy dobrze pamietam nazwe)??? to jest chyba cos na wspomaganie jajeczkowania? bo jesli teraz się nie uda, to pani gin chce mi to zalecić...

Atan dałam linki do nich na wcześniejszej stronie ;-)
Monis ja ci niestety nie pomogę bo nie brałam nigdy czegoś takiego.

monis nigdy tego nie bralam ;-/ wiecc nie pomoge ;-(
klari sliczne a byly jakies balerinki przecenione bo chce kupic ;-) jutro popoludniu pojade do sklepu ;-)

p.s w sobote zawsze i w niedziele tutaj spokój kazda gdzies sie szlaja ;-) i nie pisze ;-) za kazdym razem tak jest ;-) juz sie nauczylam ze jak ja mam sobote i niedziele chce siedziec z wami caly dzien i zerkam caly czas co sie dzieje to tu zawsze cicho ;-)

klari super zrobilas kto kiedy testuje ;-) duzo lepiej ;-)kazdy wie co i jak ;-)

Atanku a Ty jak sie czujesz? na ci dziś masz zachcianki? ;-)

Jak tak ogólnie... wszystcy juz przyzwyczaili się do myśli o dzidzi? :)

Jejku jak mnie brzuch boli...az do krzyrzy promieniuje... pewnie owulka... a ja sie z moim dopiero jutro w południe widzieć będę... :-(

ale w sumie wczoraj sie troche poprzytulaliśmy... nawet 3 razy :-p:zawstydzona/y: to chyba wojowniki wytrzymają prawda?

Ostatnia edycja:
reklama
tak moja siostra mnie lekko zdenerwowala bo krzyklam na nia ze ciaza to nie choroba ;-) bo chcialam pomoc skrecic biurko bo instrukcji nie bylo wiec pomoglam bo ja w te klocki zdolna jestem ;-) a dzisiaj mialam zachcianke na makaron z sosem brokulowym co ja brokulow nie lubie a teraz mi smakowaly :szok: tak zeby bylo smieszniej ;-)a i tylko jem ryby bo mieso i szynka parowki bleeeee;-)

rano raz sie za szybko obrocilam w lozku to mnie zakulo ale juz mowilam do dziecka dobrze spokojnie juz sie nie bede krecic ;-) i przestalo bolec;-) a wrocila mi chyba choroba lokomocyjna bo w tramwajach i autobusach jestmi nie dobrze momentalnie gesia skorke dostaje i uczucie takie ze hej i na to pije biala zwykla wode niegazowana i sie powoli uspokaja wiec caly czas z woda chodze ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry