• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
olciu dokładnie ale nasza nauczycielka jest w typie pustej blond lalki, co wyrwała się na studia z małej miejscowości, złapała męża marynarza i może wszystkim wszystko dyktować:baffled:
kiedyś przy całej grupie wyskoczyła do jednej dziewczyny z tekstem "co pani w ogóle tutaj robi? przecież pani kompletnie się do tego nie nadaje":eek:

Na parapecie z kotem,... Dziewczyny, co wyście piły, jak mnie nie było? :-D

O to chodzi, że nic nie piły. Mi urządzają imprezę urodzinową o której nic nie wiem, Magda będzie z moim teściem w łóżku spać, któraś fotel zamówiła XD
Dobrze, że żadna nie napisała że pójdzie z chomikiem spać w klatce xD

Witam nową staraczkę Agę, życzę krótkich starań :-D

Aga ja wiem, wiem. Pisałam o tym raczej, że w każdym miesiącu jakaś Fasolinka była tylko lipiec jakiś taki mało płodny
Lenka no a więcej takich nie ma? Kurcze szkoda ale co zrobić

No niby ma pod aukcją napisane, że posiada jeszcze taki sweterek w rozmiarze M (bo ten z aukcji jest L) ale nie ma go oficjalnie w swoich wystawionych przedmiotach więc wysłałam zapytanie, a ma dużo tanich rzeczy z H&M i jeszcze mnie zainteresowały ciążowe rajstopki wełniane akurat na zimę jak znalazł...

O to chodzi, że nic nie piły. Mi urządzają imprezę urodzinową o której nic nie wiem, Magda będzie z moim teściem w łóżku spać, któraś fotel zamówiła XD
Dobrze, że żadna nie napisała że pójdzie z chomikiem spać w klatce xD

Witam nową staraczkę Agę, życzę krótkich starań :-D

W sumie to ja mogę z tym chomikiem... :zawstydzona/y: tam w tej klatce... :zawstydzona/y: jeśli jeszcze nie zarezerwowane...

Magda z teściem Twoim... Życie mi miłe, więc nie zapytam komu współczuć :P jak dobrze, że ja mam urodziny w lutym, zdążą zapomnieć :P

ja u soglam mialam zdjecia robic ;-) a nic nie pily tylko kazda miejsce wybierala a zapomnialam powiedziec przyjade z materacem ;-) bo ja wtedy moge miec niezly brzuszek ;-P a ja dzisiaj pilam wode niegazowana i soczek jabuszkowo brzoskwiniowy :-)

magdalena współczuje <glaszcze>

a ja mam 9 pazdzirnika urodzinki:-)

reklama
o matko! A co ona tam robi ? Z takim podejściem daleko nie zajdzie :/ Ja przez jakiś czas chodziłam do szkoły zaocznej na technika reklamy no i były zajęcia na których uwaga: malowaliśmy farbami - dosłownie jak dzieci w przedszkolu kółka kwadraty trójkąty... Nie jestem artystką i malowałam tak jak umiałam ale nigdy nie było słowa krytyki, kobitka tylko mówiła co można zmienić żeby wyglądało lepiej... wręcz pobudzała wyobraźnię ... dodam , że też nie płaciłam za tę szkołę .Wszystko zależy od człowieka !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry