• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil juz sobie zapisałam także w okolicach lutego kierunek Krakau....:-D
A tak w ogóle to cieszę się strasznie, że tak szybko ruszycie z tą budową. Toż jest nie lada wyczyn
mijenka wiesz, ja pyskata strasznie i odpowiedziałabym jej pewnie, że nie mniej niż ona. Boziuuuu i tacy ludzie chcą innych czegokolwiek nauczyć

reklama
Jaka kużwa Magda! Ja miałam z twoim teściem spać i z wyra wygonić się nie dam!
ALe to pierwsza impra a druga u sog, haloweenowa

Dziurka ale Magda pisała wcześniej o spaniu z teściem, ale powiem Ci, że nie ma problemu, możecie w trójkę spać, teść będzie wniebowzięty XD

W sumie to ja mogę z tym chomikiem... :zawstydzona/y: tam w tej klatce... :zawstydzona/y: jeśli jeszcze nie zarezerwowane...

Chomik jeszcze nie zajęty, ale klatka mała na pewno chcesz? Zmieścisz się z trójką dziewczyn na narożniku :-D

Magda z teściem Twoim... Życie mi miłe, więc nie zapytam komu współczuć :P jak dobrze, że ja mam urodziny w lutym, zdążą zapomnieć :P

Haaah kochana one nie zapomną o Twoich urodzinach :-P

ja u soglam mialam zdjecia robic ;-) a nic nie pily tylko kazda miejsce wybierala a zapomnialam powiedziec przyjade z materacem ;-) bo ja wtedy moge miec niezly brzuszek ;-P a ja dzisiaj pilam wode niegazowana i soczek jabuszkowo brzoskwiniowy :-)

magdalena współczuje <glaszcze>

a ja mam 9 pazdzirnika urodzinki:-)

Materace jakieś by się skombinowało podłogi trochę jest XD, a o urodzinkach pamiętać będę :-D

Wiecie co dziewczyny, ale niezależnie która będzie z nim w łóżku on i tak będzie zadowolony, że ma młódki pod ręką XD hihi, poza tym na podłodze zmieszczą się dwie dziewczyny, nawet na komodę jedną z wam mogę ułożyć, także 5 dziewczyn w pokoju plus teściu ahh no niebo :-D
Normalnie jesteście kochane nienormalne :-P

Sil kabina wolna możesz zajmować XD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry