zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Świeża jestem na forum, więc tym samym mało interesującaDzięki za wszystkie słowa dziewczyny!Na pewno się nie poddam bo dzidziol to moje największe marzenie także walczę dalej !
![]()
Może warto odpuścić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świeża jestem na forum, więc tym samym mało interesującaDzięki za wszystkie słowa dziewczyny!Na pewno się nie poddam bo dzidziol to moje największe marzenie także walczę dalej !
![]()
Widzę, ze dużo wiesz to jeszcze spytam
Oczywiście kwas foliowy biorę od początku czerwca, ale ja nie o tym.
Lekarz kazał mi brać luteinę pod język od 15 do 25 dnia cyklu, później test i jak ciąża to brac dalej, a jak nie ma ciąży to odstawić i w kolejnym cyklu od nowa. A co jesli się okaże, że jestem w ciąży, ale za wcześnie na test i wyjdzie negatywny, czy odstawienie luteiny nie wywoła przypadkiem @ i tym samym nie utracę ciąży?
I mała prośba do Ciebie, staraj się nie pisać dwóch postów jeden pod drugim, edytuj pierwszy i dodawaj resztę informacji, tak przynajmniej forum będzie przejrzyste.
i dla mnie jest to jasne i zrozumiałe, ale zawiesił mi się internet i podczas wpisywania tak zamotałam, ze wyszedł drugi post
Jestem dość obyta w posługiwaniu się forum
Cieszy mnie Twoja odpowiedź, pozostaję bez umartwiania się
Teraz kombinuje nad suwakiem![]()
Nie mogę znaleźć gdzie mam wkleić kod suwaka, zeby się wyświetlałJak z suwakami będziesz miała problem pisz.
Nie mogę znaleźć gdzie mam wkleić kod suwaka, zeby się wyświetlał
czesc kochane witam sie po dlugiej nieobecnosci... witam nasze nowe staraczkipiszcie co tam sie dzialo?? ja juz jestem po @ narazie moje starania zeszly na drugi plan odpoczynek dobrze mi zrobi
odwiedzilam ginia powypytywalam go troche o wszystko zrobil mi usg i wszytsko ladnie sie wyczyscilo jest dobrze kazal sobie chwile odpoczac zadbac o siebie i o narzyczonego co tam z pok bo atan mi mowila ze sie odezwala i co z nia?? co u niej?? atan mnie zabije umowilam sie z nia i wizyte u ginia mialam nie zabralam telefonu a jak skonczylam wizyte to odrazu ucieklam na wies mojego i tak zlondowalam o 3 w nocy w domu a nastepnego dnia wylot
Ael slicznie wygladasz i piekny brzusio