dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
z ostrowca św.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój też je dużo ale jest wybredny... całe szczęście ze raczej rzeczy które robie je, bo już wyczułam co mu smakuje
Hehe i robię podobnie, że ja mało jem a gotuje bardziej dla męża.
na buzie stosuje krem nivea. Przyjemnie łagodzi, a do ciała to po wypłacie kupię ten co ty piszesz do ciała Neutrogeny. Też słyszałam ze jest świetny a ty to jeszcze potwierdzasz więc muszę spróbować. Co do pęcherza to myślałam ze te latanie do WC to przez ciąże dlatego nie zwróciłam uwagi
ale już biorę leki więc powinno przejść 
każda z nas ma gorze dni :*
więc mam obiad z głowy a zaraz będę robić ciasto od Dagne :-) Już kupiłam wszystkie składniki. Muszę też robić tą zupę ogórkową bo za mną już chodzi od pewnego czasu...
natomiast o kuracji nad tym morzem się nie zastanawiałam, ponieważ nie wiem jakie to są koszty, a pewnie spore :-( :-)
Ja właśnie miewam @ dość bolesne (chociaż jak pisałam, teraz już trochę mniej bolesne, ale i tak pierwszego dnia wcinam ketonal :-) Moja @ trwa ok. 5/6 dni, z czego (na szczęście) tylko pierwszy dzień jest najgorszy-dlatego się niepokoiłam :-) uufff… kochana uspokoiłaś mnie- ostatnio i gin byłam pod koniec zeszłego miesiąca, i właśnie robiła mi USG dopochwowe, i powiedziała, że nic złego nie ma i wszystko gra :-) Ja myślałam, że edno to jakaś niedrożność jajowodów, a nie narastanie czegoś tam. Zatem trzymam &&&& żebyś była zdrowa jak koń, i żeby Ci nic nie rosło 
skóra robi się gładsza, a zmiany skórne się rozjaśniają
Dbaj o siebie kobitko, dbaj (odnośnie pęcherza) :-) a na pęcherz to żurawina podobno dobra jest
tylko nie wiem jak się na żurawina do ciąży :-)
wychodzi prawie jak ze sphinx’a 

Jak już wstanę to pójdę to ciasto robić... heh... ale mam leeeenia...)
Ael- wracaj, może z Nami nauczysz się gotować]