reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka test najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki ;) a czas mija i to bardzo szybko ;) Ja nie pamiętam kiedy mi zleciały te chyba 3 miesiące :p,

Zafasolkuję Ja też lubię pomidory pod każdą postacią :D

Klari do tej cebulki to jeszcze bym dolała śmietany pychotka :D

reklama
Również podpisuję się pod uwielbieniem dla pomidorków a te ze śmietanką achhh :) bo jeśli o mojego męża chodzi to chyba jeszcze nie znalazłam rzeczy która by mu nie smakowała, i jeszcze najlepiej wszystko w dużych ilościach ;)

haha Neciuszka skąd ja to znam-wszystko w dużych ilościach- ...;D Mój zawsze "ale malizną mi podjeżdża" :D , Z nim to tylko taki problem że wybredny jak francuski piesek :p także muszę się namęczyć z wymyślaniem potraw ;p

haha Neciuszka skąd ja to znam-wszystko w dużych ilościach- ...;D Mój zawsze "ale malizną mi podjeżdża" :D , Z nim to tylko taki problem że wybredny jak francuski piesek :p także muszę się namęczyć z wymyślaniem potraw ;p
oooojj tak sobie wychowałaś , ja gotuję to co lubię jak nie pasi to nie je, oczywiście robię też to co on lubi, np zupa ogórkowa fuuuujjjj ale ogólnie nie ma tak że robię tylko obiadki pod męża

Olcia ja śmietany nie lubię ;-)
Kurcze porobiłabym coś ale nie wiem co :-D chyba się wezmę i trochę posprzątam ;-).
Widziałyście reklamę pampers .? Z tym dzieciaczkiem co tańczy.? Ale fajna :-)

Mój M. też lubi sobie pojeść :-)

Neciuszka, test możesz zaryzykować i zrobić dwa dni przed @ ale b. czułym np. Acon 10 :-)
Ale najlepiej robić w dniu spodziewanej @ albo nawet po jeżeli się spóźnia.. często się zdarza,ze jak kobieta testuje przed @ wychodzi blada kreska a @ przychodzi, więc ciąża była biochemiczna i nie miała szansy by się rozwinąć.. tak więc często kobieta nie wie ,że jest w ciąży jak @ przychodzi.. :-) ewentualnie możesz zrobic Betę z krwi :-) ona jest najbardziej wiarygodna :-)

Milia a spaghetti robisz z torebki czy słoika?:p
.

kiedys robilam sama od podstaw, ale teraz jak odkrylam knorr i winiary to juz zapomnialam jak sie robi:-)

o jaaaaa pomysł na obiad :)
Ja spaghetti sosik robię sama jak mam czas to ze świeżych pomidorów, a jak nie to z pomidorów z puszki. Dzisiaj właśnie zrobię z puszki mniaaaammmm

dawaj szybko przepis:-) sprobuje tak jak ty:-) tylko mam nadzieje, ze prosty jest

WITAM NOWA STARACZE :*!

reklama
Z tym kwasem to chyba znalazłam przyczynę :-D Otóż wyczytałam, że łuszczyca powoduje niedobór kwasu foliowego, natomiast niedobór kwasu zaognia chorobę :-( dlatego mi gin przepisała taką dawkę kwasu :-) Ale następnym razem jak pójdę do gin to się dopytam dla pewności :-)

Ael- kochana, dziękuję za troskę :-) Gratuluję rozpoczęcia III trym. :-D teraz już masz z górki :-) No i ten Twój brzuszek kochany jest :-) widzę, że tatuś rozmawia z synusiem ;-)
Jej strasznie współczuję z tym samopoczuciem, tulę mocno i zabieram od Ciebie wszystko co złe :-) odpoczywaj :-)

Klari- koniecznie pokaż tutaj króliczka :-D kiedyś też chciałam mieć taką miniaturkę, jakoś niestety nigdy się nie „dorobiłam” :-)

Lovka- może On się boi, że nie zdoła wszystkiego dźwignąć, faceci to dumne istoty i chcą być władcami sytuacji ;-) Może ma jakieś wątpliwości- pogadaj z Nim :-)

Fifka- Ooo tak, już nieważne jak to się stało ;-) najważniejsze, że skóra jest czystsza :-D a powiem Ci słowa mojego derm.: wszystko :balsamy, kremy, oliwki wszystko co nawilża jest wskazane :-D Pisałam Ci już wcześniej, że na mnie świetnie działa neutrogena do b. suchej skóry, lub te brązujące :-)
Jejciuś Ty chudzinka jesteś :-) a zapalenia pęcherza często się nie czuje, Ty często chodziłaś do łazienki i to może być objaw, chociaż ja Ty w ciąży, to mogłaś nie zwrócić na to uwagi :-)
Cieszę się, że wszystko z dzidzią dobrze :-) Niech skacze Maluszek! Już niedługo będziesz go czuć :-D
Kochana jesteś, dziękuję :-* mam nadzieję, że w końcu też będę się cieszyć bobaskiem ;-) a co do łuszczycy, to pisałam Ci kiedyś, że można robić wszystko i raz będzie się pojawiać, a raz znikać samo z siebie :-) nawilżaj się i nawilżaj :-D
A Milia właśnie mnie przestraszyła bo ja też ma bolesne @ a te testu owu co robiłam ani razu nie wyszły (mocno) pozytywne :-( teraz już mniej bolesne mam @ ale były czasy, ze ciemno przed oczami mi się z bólu robiło :-( Moja mamuśka też mówiła mi, że za młodu miała tak samo i po porodzie faktycznie jak ręką odjął :-) więc staram się jak mogę a tu dooopa :-p Mi też tylko ketanol pomaga :-I a u Ciebie nie wiesz czym to spowodowane było?

Co do tego, że dziecko przysłoni cały świat kobiecie, to powiem Ci że mój chłop też kiedyś się tego bał-dlatego nie chciał dziecka, ale dojrzał :-) po jakimś wypadzie na miasto powiedział mi kiedyś: widziałaś ile ludzi chodzi z wózkami z małymi dziećmi? Ja mówię: widziałam, i co z tego? (przygotowana na to, że On sceptycznie podchodził do tematu ojcostwa), a On mi na no: ja też tak chcę! :-) i aż się popłakałam. Jednak potrzebował czasu na to :-)
A poza tym facet to strasznie wrażliwe stworzenie, widzę po swoim :-) ale kocham go za to, chociaż nie chce tego okazać. Np. jak Nam się nie udaję z dzidzią, wiem, że On też to przeżywa i czasem mam wyrzuty sumienia, że jeszcze swoje smutki mu dorzucam :-( Ale mam w Nim wsparcie, ogromne :-) i dużo rozmawiamy, to naprawdę pomaga :-)

Sun- to prawda, że każdy ma jakieś obawy, mogą być zupełnie różne, dla niektórych śmieszne, ale obawy ma każdy :-)

Soglam- to naprawdę świetna wiadomość, że oczyściło się wszystko samo :-) Przynajmniej ta niewiedza, nie będzie Cię stresować :-) a z anemią poszukaj (po lekarzach) przyczyny, zadbaj o siebie :-)

Sweet- witaj w klubie pytań bez odpowiedzi ;-) Ja też jestem w trakcie @ choć miałam ( małe, bo małe) nadzieję, cóż trzeba się otrząsnąć i starać się dalej ;-) nic lepszego nie możemy zrobić :-)

Sun- a dlaczego zaprzestajecie staranek? :-( ja chciałabym wyluzować, cały cykl myślałam, że mi się udało, i było okej, a kilka dni przed @ jakoś intensywnie zaczęłam myśleć o ciąży i mnie to zdołowało.

Monis- a ile się staracie już? Trzymam &&&& żeby wyniki były pozytywne, albo żebyś znalazła przyczynę :-)

Milia- to chyba taki miesiąc, bo ja też dostałam @ dzień wcześniej :-p kurczę pomału tracę cierpliwość co do czekania :-( nigdy w tym dobra nie byłam :-D
Masz endometrioze? Powiedz jakie Ty masz objawy? A @ zawsze masz mega bolesne, czy są też nie bolesne?

Atan- super leżaczek :-D podobają mi się takie rzeczy, takie słodkie pirdółka :-)

Pok- jej miło Cię znów „zobaczyć” :-D eee tam nieważne czy się różnią wakacje od podróży poślubnej. Najważniejsze że wypoczęłaś troszkę :-) Wracaj do Nas szybciutko :-D

Dziurko- niby tak, kolejny cykl, kolejna szansa, tylko ile tak można? :-( ile tak jeszcze będzie trzeba? Eehhh.. :-p nooo w końcu :-D moje gratulację ;-) chyba jedyna tu jesteś, która się cieszy, że dostała @ :-D

Dagne- Oooo w cóż to za przepysznie wyglądający placuszek? :-D ja już mogę Ci powiedzieć, że chcę przepisie :-) bardzo bym chciała żebyś miała rację- ja nie wyobrażam sobie rodziny (mojej rodziny) bez dzidziusia :-( może nawet dwóch :-D Najbardziej się boję, że może ze mną być coś nie teres i dlatego Nam nie wychodzi :-( chociaż moja gin ostatnio stwierdziła, że wszystko okej jest :-D muszę jej wierzyć :-)

Neciuszka –witaj :-)

She- dziękuję kochana za wsparcie :-* Mam nadzieję, że ten cykl należy do Nas :-D trzymam &&&& za Ciebie- musi się w końcu udać! :-D współczuję bolesnych @ doskonale wiem co to znaczy :-( odmelduj się po wizycie, jak poszło :-)

Kurczę, ale się naprodukowałam :-D ale odpowiedziałam na wszystko haaa :-D teraz już nie chcę beczeć, tylko zrobię sobie kawkę i biorę się za czytanie „Henrego Portiera” :-D

Do góry