Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na prośbę Madzi! Brzuszek:
Zobacz załącznik 378639
Zdjęcia dodaje się pisząc posta. Na górze masz taki obrazeczek z drzewkiem. Klikasz na niego i tam możesz dodać zdjęcie z komputera bądź z internetu.
Dzień dobry
Witam się i zarazem do usłyszenia, bo dopiero zauważyłam, że skończyły mi się witaminy ;p
Dopije zbożową (tak, tak- przerzucam się z rozpuszczalnej!). I muszę podjechać do apteki
Powiem Wam, że wczoraj jak oglądałam CSI w Tv małe tak mnie kopnęło, że aż się uśmiechałam pół godz, a mój mąż przykładał rękę i niestety już nie ruszało się tak intensywnie żeby poczuł ;p i był zły, bo jak to stwierdził małe ucieka od taty ;p
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją sunie, o 11 jadę z nią na operacje![]()
Ciekawe jak tam nasza Ael się czuje;>

Dziwne too...Ja się za bardzo nie nastawiam nie chce się rozczarować. Wolę pozytywnie zaskoczyćna szczęście za odnawianie się jeszcze nie bierze stwierdził, że poczeka aż będzie pewne
![]()
Jak nikt nie chcial :-o Fifcia :-o wszytskie tu chcemy, nie tylko Zboczonej Aelki :-)
Madziu wstawię brzuszek. Ale muszę się najpierw ubrać bo w pidźamie robić nie będe![]()
Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
Zobacz załącznik 378638 a to mój króliczek :-)

To ja przed wyjściem na wesele wspomnianej szwagierki Zobacz załącznik 378640Zobacz załącznik 378641
ja na zdjęciach ustawianych wyglądam jak niemota, bo się nigdy nie uśmiecham
)