reklama

Starania po raz pierwszy :)

oczekujaca ty jak posta walniesz to prawie jak ksiazka heheh! Dobry pomysl z tym pakowaniem. Ale w srodku moze byc cokolwiek co symbolizuje dziecko, nie musie byc od razu test. Moj by nie zgrzal co znacza 2 kreski hehehe
porkunia
ja tez mam miec owulke na dniach wiec do roboty moja droga nie ma na co czekac :blink:

reklama
cześć Laski
rzadko wchodzę na kompa,bo jakoś tak nie mam natchnienia,cały czas nas choróbstwo trzyma:/
dziś przyszedł milkolaj do mojej córki.dostała wózek i ubranko dla lalki:)

temp mam dziwną od kilku dni mam jednakową 36,75 zawsze po owulacji miałam dużo wyższą a w tym cyklu jakoś tak do d**y jest ehh jakieś smutki mnie dopadły
paulinka prowadzisz wykres?? ja jestem na 28dni.pl znajdź ,mnie jak jesteś (lilou83) zweryfikujemy razem

Kurde nie wiem. Pierszy raz miałam aż takie bóle. a @ dopiero za jakies 15dni dostane...
też myślę,że to ból owulacyjny:)

Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona? mam 24 lata, staramy sie od 3 miesięcy o maluszka.

witaj porkunia,3 miesiące to nie za dlugo,ale chęć powiększenia rodziny taka sama jak u nas, długo-starających się. kup testy,prowadź obserwacje,mierzysz temp?? razem zawsze raźniej:)

Hej dziewczynki, ja dzis mykam na chrzcinki, wczoraj odwiedziła mnie chrzesnica, 2 miesiace ma, nie wypuszczałam jej z rak, kochana taka.
Oprocz tego mam 1 kuzynke w ciazy do porodu na dniach i od wujka zonke ktora jest w moim wieku rowniez w ciazy, takze wysyp malenstw bedzie.
U mnie nuda, kochamy sie i tyle, poki co owu nie ma bo to nie ten czas jeszcze.

lilou83 wykresuje się ale jestem na skarb mamy ale możesz zaglądnąć do mnie i zobaczyć co i jak
SkarbMamy - paulina8820 ja już sama nie wiem co myśleć o tym dziwna ta temp no ale już niedługo i się wszystko okaże co i jak ;-)

p.s na 28 dni mam tylko konto więc wysłałam zaproszenie

Ostatnia edycja:
Ja też zaczyam powolutku nowy cykl, @ się rozgaszcza. Zaczęły się plamienia. Oby się szybko rozkręciła to szybciej będą starnka. I wszystko od nowa...................

Hejka,

a ja sie po ciuchu pochwale :
img683.imageshack.us/i/dsc00590u.jpg/]
dsc00590u.jpg
[/URL]
Uploaded with ImageShack.us

Jutro skocze na betek potwierdzic tescik :D
Chyba byla grzeczna w tym roku ze mnie mikołaj tak obdarował....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry