reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Idę dziewczyny nynać :) dziś od 4 mi niunia nie dała, bo naciskała na pęcherz i wstawałam od 4 co godzinę ;p :) i jak się dziś dowiedziałam u ginka, mój pęcherz, to dla Niej póki co najlepsza trampolina :)
Także dobranoc kochane:) atakujcie sexualnie mężów, narzeczonych i prtnerów ;p :D

Boooooze...... chcecie się ze mnie pośmiać?

W przepisie Lovki jest:
2/3 szklanki cukru

Czyli dwie trzecie szklanki......... a ja zrozumiałam 2-3 szklanki............. dlatego te ciasto mi tak popłyneło :-D Dopiero poczułam to w smaku.... JA PIE*DOLE.... ja po prostu nie umiem piec ciast..............

wiesz ze ja najpierw tez tak zrozumialam? he he az musialam jeszcze raz przezytac czy dobrze widzialam ze to takie slodkie bedzie :P
dobrze ze ja dzis nie pieklam :P
ale tez mi smaka narobilyscie i jutro zrobie muffinki :)

Mój ogląda mecz Pol-Gruzja.
.... moj tez :)

Oj...poczułam stópkę małego przez skórę
033.gif

Do muffinek polecam bloga: Z zapachem wanilii we włosach...

Sporo przepisów, sprawdzonych :)

Olcia, gratuluję ślubnych decyzji :) Data wybrana?

Dziewczyny z PMS, ponarzekajcie, popomstujcie, a potem walnijcie w te ich łby i ... cierpliwie wyjaśnijcie, jak krowie na miedzy, o co loto, bo oni tępi strasznie w te emocjonalne klocki. Wiecei, w stylu "widzisz kochanie, to jest białe, białe jest białe bo jest białe, a szare jest szare bo ma trochę czarnego, przepraszam, za szybko, to jeszcze raz...."

reklama
Dziewczyny z PMS, ponarzekajcie, popomstujcie, a potem walnijcie w te ich łby i ... cierpliwie wyjaśnijcie, jak krowie na miedzy, o co loto, bo oni tępi strasznie w te emocjonalne klocki. Wiecei, w stylu "widzisz kochanie, to jest białe, białe jest białe bo jest białe, a szare jest szare bo ma trochę czarnego, przepraszam, za szybko, to jeszcze raz...."

Już lecę spać, ale po toalecie doczytałam posta Sil i szukałam na stronie bb (przyzwyczajenie z Facebooka;p) LUBIĘ TO ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry