reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka nie martw się u mnie rodzinie moja babcia mojej mamy mama urodziła raz martwe dziecko a później jedno żyło z 2 miesiące czy jakoś tak i potem miała 3 zdrowych dzieci. A moja mama dwójkę zdrowych dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
Położyłam się na chwilę, a Wy tyle naprodukowałyście ;p pobieżnie przeleciałam przez posty i muszę napisać, że ogarnąć się nie da :) coś opadłam z sił o 1 i tak męczę się do teraz... dobrze, że zdążyłam pranie wywiesić. Małej chyba też się udziela, bo mało się dziś rusza. Strasznie duszno na dworze, a w domu choć chłodniej to powietrze i tak ciężkie. Ja mam dziś bigos :) ale muszę go jeszcze zaprawić koncentratem, bo dla mnie mało kwaśny ;p
Lamia, kobieto! :D ale masz zapał do wiedzy :-) spokojnie, jak radzi Ael- pierw ginekolog :) jeszcze będziesz mieć czas na szkołę rodzenia :)

Zrobiłam faszerowaną cukinię. Ale chyba wczoraj jednak przywojowałam, zresztą stres też się udzielił, raz na połówkowym jak zobaczyłam plamkę na sercu, dwa przy tych fundamentach i mam za swoje. Atak zaliczyłam. A mój mówił odpoczywaj, to mi się obiadu zachciało skomplikowanego :P

Neciuszka, mój brat miałby dwoje dzieci. Pierwsze im umarło, dwa dni po porodzie... Bartek miałby 21 lat... A potem urodziła się zdrowa córa.

A ja pomarudze troche inaczej ;p hehe tak wiec zaczynam ..... . . . JEjjjjjjjj taka sliczna pogoda na polku a ja do 20 w pracy ;(( <--- Koniec ;p ehhehe

Przed chwilka bylam na przerwie i zjadlam grzecznie obiadek :D

no nareszcie jakies dobre wiadomości
LAMINAV serdeczne gratulacje!!! i oby teraz posypały się fasolki
a oto fluidki ode mnie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tak poczytuję Was regularnie, ale pisać mi się nie chciało, no i pustko w wroku z fasolkami było :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry