reklama

Starania po raz pierwszy :)

Po porodzie w wyprawce masz mini książeczkę jak się opiekować maluchem jak zwalczać kolki itp, dużo dużo porad :-)
I próbki kosmetyków, butelkę chyba też :-)

Uff mój mały potworek usnął :-) a ja się za obied biorę :-)

reklama
Neciuszka, i słusznie :)
Aelreda, przyznam się, że rzadko zaglądam, bo są rzeczy na forum, które mnie odrzucają... bardziej informacyjnie zaglądam, żeby np. poczytać o badaniach itp, bo ogólne pogaduchy jakoś tak... no nie w moim stylu po prostu.
Ale trzymam kciuki za wszystkie starające :)

a czy zamiast oliwki mozna używać balam, czy jakies składniki nie przenikna przez skórę, ??
a co do oliwki to jka bambino, g&g czy jakas z sieciówek np. rossman?
nie wiedział mze w szpitalu daja jakies wyprawki, a co w nich jest?
a co ze szkołami rodzenia czy ktoras z was chodzi,.? od ktorego własciwie miesiaca sie chodzi?

Kobito! Luuuuz!!!!! Idź do lekarza na potwierdzenie, a takimi rzeczami martw się dopiero po 20 tygodniu ciąży.

My w tym cyklu żadnego liczenia, mierzenia, testów na luzie i tyle :)

Ooo super podejście ale trzymać tak cały czas :-D

Idę kobity do kuchni bo przez was obiadu nie zrobię!!

reklama
Ja na szczęście dziś mam obiad z głowy wczoraj naprodukowałam tyle gołąbków że nie było sensu nic innego robić :)

Mój stwierdził, że zabrania mi zaglądania w kalendarz :) myślę, że tak łatwiej nam będzie bo tak to się stresowałam, że może w nieodpowiedni dzień, godzine czy pierun wi co. :)

Ech cały czas dziś myślę o mojej teściowej, wczoraj dowiedziałam się, że małż miałby jeszcze siostrę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry