Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natkusia nie załamuj się... jeszcze wam się uda. Ale jeśli juz teraz obserwujesz jakies zaburzenia to może warto zrobic sobie za wczasu badania hormonalne...
Ja tez myslałam, że nic mi nie jest i łatwo uda mi sie zajść w ciążę, ale jak sie okazało jest to trudniejsze niz przypuszczala. najpierw odstawiłam tabletki i dałam sobie 3 miesiące na dojscie do siebie. po tych trzech miesiącach tez zaczeły mi sie problemy z @ i tez brałam lutke na wywołanie. No i teraz mija rok jak sie staramy i fasolki nie ma, wiec dostałam skierowanie na badania i co sie okazało... że cały rok byłam niepłodna, bo nie miałam owulacji, bo... mam PCO. A to jest choroba genetyczna i tabletki nie mają tu nic do rzeczy, wręcz dzięki nim miałam regularne @ i być może tez dzięki temu nie dostałam raka szyjki czy śluzówki. A i leczenie tez polega na braniu tabletek anty... więc nie załamuj sie, tylko cierpliwie staraja będzie dobrze wszystko... zobaczysz
![]()
Najlepiej się nie nakręcać, żeby potem nie było rozczarowania. Ja nakręcałam się tydzień a dziś lekarz sprowadził mnie na ziemię..Czułość testu jak napisali w ulotce wynosi 25, więc nie wiem czy on jest dość czuły. W przyszłym tygodniu chyba się przejdę do ginekologa. Bo w tym to mi kręgosłup odmawia posłuszeństwa. Ech, nie wiem, nie wiem co myśleć...

No ja miałam wynik testu negatywny. Także wątpię, żebym była w ciąży. Te cycki mnie bolą. Brzuch mnie nie boli(a zawsze podczas @ mnie bolał). Jestem zdezorientowana.