Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo Sil ja też marze, żeby włansie tak spędzić kilka dni urlopu. Podwórki, sloneczko, cisza, spokój i książka... mmm już to czuję - od wtorku tak własnie będziemam nadzieje
a co czytasz Sil?
Truskawcia a ty jakie masz plany na urlop? jakiś wyjazd się szykuje?
No to zrobiłam test dziś rano. I wyszedł negatywny. A leci coś tylko, że bardzo bardzo mało tego jest. I piersi mnie bolą przy dotyku i nie tylko. Ja już nie wiem co to może być...:-(
a tak w ogóle to co to za firma którą masz? :-) wiesz, śmiechy śmiechami, ale niech chłop wypoczywa, żeby faktycznie żadnego wypadku nie miał :-)
mój sierściuch na szczęście już się przyzwyczaiła do wodu, i szumu prysznica ( bo zawsze tego się bała najbardziej) ładnie wskakuje do wanny, wykąpię ją i.. robi to co Twój- strzepuje wodę
deszcz zaczął padać i grzmi :-/
mój chłopek ma teraz sporo pracy i nie może wyjechać na kilka dni :-( więc jesteśmy uziemieni 

informacja burzowa odebrana
co prawda ja z wielkopolskiego ale na pograniczu z łódzkim i też już wszystkich znajomych i mojego chłopa (co buduje wiatraki) ostrzegłam
:-*
szkoda, że tylko Ciebie coś ciągle męczy, ale już niedługo kochana :-*
słyszałam, że Sun zmieniła Nicka.. kim była wcześniej, bo ja nie wiem :-( więc jak ktoś wie to napiszta mi na priv 

mój sierściuch na szczęście już się przyzwyczaiła do wodu, i szumu prysznica ( bo zawsze tego się bała najbardziej) ładnie wskakuje do wanny, wykąpię ją i.. robi to co Twój- strzepuje wodę![]()
U mnie kąpiel psa to ciężki wyczyn