reklama

Starania po raz pierwszy :)

Weekand i znowu cisza na forum :-D

Mineralna ekstra ten dziennik! Też się zastanawiam czy czegoś takiego nie kupić. Będzie gdzie zapisywać notatki ze szkoły rodzenia.

Ale mi się nic nie chcę. Z mężem jesteśmy na siebie troszkę nabuczeni... Zaraz idziemy do teściów na obiad a ja o niczym innym nie marzę jak o wyjeździe na cały dzień do mamy... Jakoś ostatnio bardzo potrzebuję jej obecności i strasznie za nią tęsknie... :-( Wcześniej potrafiłyśmy nie mieć ze sobą kontaktów przez parę tygodni a teraz pare dni a ja już do niej wydzwaniam.

reklama
A ja znów kupiłam Aelkowemu Wiktorkowi mały prezent, był tak uroczy,że aż mówił do mnie "weź mnie" M. na pogrzeb jedzie w pon w nocy, pogrzeb we wtorek a w środę wraca.. tak mi go szkoda :( trudno mu się pozbierać.. tymbardziej,że to 3ci pogrzeb w jego rodzinie w tym roku.

a ja dzisiaj się byczę, mój S. działa w kuchni :-)
Zauważyłam ze mi lekko nabrzmiały piersi - fajnie bo ogólnie to mam malusie, to chociaz pare miesięcy zobaczę jak to jest miec wiekszy rozmiar :tak:.

No i dzisiaj na tydzień zamieniam sie w macochę, bo męża syn bedzie z nami.

Ja tez mysle o tym dzienniku ciązowym ale chyba sama sobie zrobie ja znajdę czysty zeszyt bez kratek i linii, z twarda okładką.

witam niedzielnie ;-) ja u rodzicow maz 1 raz od kiedy pamietam ma wolna niedziele juz go zmolestowalam ;-P bo ja niewiem czemu ale w ciazy mam straszna chciceee ... no a tak to po sniadanku jeszcze troszke i mma bedzie obiadek szykowac;-)

spac nie moglam w nocy co chcile siusiam... ahh maz sie smieje ze dziecko mi skacze po pecherzu.. a jmoie ze jest zamale by skakac... a i caluje mi brzuszek ;-P

she no ladne ze se humorek w drogeri poprawiłaś ;-) tylko az tyle sianka wydawac cos ty nakupowala... :szok: pol drogerii??
she no to jak sie staracie to specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Aby ten cykl byl owocny ;-)

a dla reszty tez sa ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

milego dzionka ide do mezusia ;-)bede raczej wieczorkiem ;-)

Jeszcze nie wiem co z tych ogórów wyjdzie z chili bo to improwizacja nasza, mi zostało na kilka słoików od sałatki a miałam chili w domu. ogólnie te pokrojone wyglądają ładnie, całe też nieźle.

My chyba ze 3-4 razy grillowaliśmy, dziś pewnie będzie ostatni już w tym sezonie.

Obiadek pojedzony :) małż wkleja książki w okładki chwila wolnego :)

Ostatnia edycja:
Atanku kupilam farbe do wlosow (farbuje wloski w domku sama:P) cienie do oczkow, puder, korektor, peeling, balsam do ciala itp itd ;p

U mnie dzisiaj piekna pogoda a ja w pracy :((

Witam, właśnie dziś wróciłam :) wreszcie w domu ... odpoczęłam a zarazem wróciłam obolała :-p i opalona :-D ale przy okazji zwiedziłam piękny górski krajobraz :-D i do tego najadłam się oscypków :-) pogoda nam dopisała śliczne słoneczo,aż chciało się wyruszyć w góry :-D a co tam u Was ?? jakieś nowe fasoleczki ?? stęskniłam się za Wami dziewczyny ... jak tam mamuśki się czują wszystko w porządku ???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry