reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie tak Fifka- młodzi to powinni na swoje :) i docierać się bez ingerencji rodziców. Ale cóż... tak jak napisałaś - takie czasy... że ciężko o dobrą pracę, a co dopiero własna budowa...

reklama
truskawciu może to nie @ :P bez czarnowidztwa poproszę :)

Mijenka ano wyślę zaraz ino się wstydzę wyglądam paszkudnie i muszę się na swój komp przenieść, i pokaż pokaż co tam masz :) my się ulotkami zajmujemy mój małż w drukarni pracuje rzuci okiem fachowym ;)

My mieszkaliśmy osobno w samych Kielcach, ale mieszkając tutaj stać nas na to żebym nie szukała byle czego i na spokojnie zająć się zdrówkiem i ewentualną ciążą no i za jakiś czas albo góra domu dla nas albo budynek gospodarczy do rozbudowy na który dokumentacja plany będzie jest już nawet kotłownia i łazienka.

Mówię... ja się tylko cieszę, ze mieszkamy osobno... obok siebie, ale osobno, bo jak mnie któreś wkurzy mogę się zamknąć u siebie i mi mogą naskoczyć. Wkurza mnie tylko, ze wiedzą o każdej przesyłce do nas i o tym o której wychodzimy i wracamy... Z dzieckiem też będą przeboje... a to, że dziecku wolno to a nie to... ze lekarze głupoty gadają bo za ich czasów... itp itd... będą jaja... ja już to czuję w kościach...

Fifka super brzuszek zgrabniutki ;-) a spioszki przesliczne ;-)

mijenka fajny sposob z laptopem ;-) w pracy ja ostatnio poszlam do pracy z przenosnym ruterem (netem) z play ;-) i na telefonie bylam ;-)a c o myslisz o moich wloskach ?? chce podciac z tylu bo mi przeszkadzaja i tak bede podcinac az bede miec swoj kolor a potem zapuszcze i podetne tak ze z przodu dluzsze pocieniowane a z tylu krótsze. ale zanim dotego dojdzie to sie zaczekam...

Aelreda nprzykro mi z powodu klutni... ale dobrze ze juz wszystko wyjasnione...super ze prace zaczyna ;-) a i ze tesciu daje sianko ;-) a i super ze takie tanie lozeczko znalazlas ;)

Silmiriel śliczna jestes ;-)na tym zdjeciu ;-)

ale mialam do czytania ;-)
po pracy sie obijam maz w domku zrobil mi sam kopytka nie z paczki i do tego fasolke szparagowa i kapustke mniammmmmmm ;-) ale sie najdalam ;-)ja to mam kochanego meza ;-)

eee a kto mowil ze jest znowu ciocia internetowa mojego brzuszka bo nie pamietam ;-) chcialam sie spytac czy ciocia internetowa daje prezenty tak jak zwykla ciocia czy nie ??;-) i czy ciocia internetowa kiedys odwiedzi swe dzieci ;-)

Ostatnia edycja:
Obraz2.jpg

no macie nooo:-p

Załączniki

• Obraz2.jpg
    Obraz2.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 41
Mijenkuś- kochana Ty moja zwracam honor!!! :-**** faktycznie mi zawsze pisiasz :-D eee tania jesteś :-D (chodzi mi o usługo fryzjerskie) ;-)

Fifka- ooo i zapomniałam o brzuszku krąglutkim, piękniutkim :-Dale Ty chyba strasznie drobniutka jesteś co? :-) czym Ty się przejmujesz, przecież do Wasze dziecko będzie :-D a jak rodzice czy teście będą chcieli się rządzić, to niech sobie swoje bejbe zrobią :-D

Haaa ja też chciałabym na swoje :-D ale na razie nie stać nas :-( mam nadzieję, że do końca roku będziemy mogli normalnie, razem, samodzielne gospodarstwo założyć :-) moja mamuśka się zawsze śmieje, że młodzi powinni mieszkać oddzielnie żeby mogli sobie nago pobiegać jak mają ochotę święta prawda :-D

Neciuszka- teoretycznie może i tak, ale… eeehhh w tym dniu (22 dc) właściwie równy tydzień do @ to chyba tylko na tą małpę ale nadzieję mam, mam nie powiem, że nie :-) Tylko boję się za bardzo liczyć na fasolkę :-)

Atan- OOooo ja mogę być ciocią internetową :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry