reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia a dlaczego Ci skacze? dobrze mierzysz? w pochwie, zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka? nawet ja skacze w fazie bazowej to skocz owuulacyjny powienien być wyższy zauważalnie

a fryzurkę wkleiłam w poniedziałek, opitoliłam włoski na krótko, troszkę na boba i jest mi super lekko, gorzej z układaniem bo ja nie mam cierpliwości :szok:
a brzuch rośnie, jest już konkretny (wklejałam w sobotę) ale nic się wnim nie rusza i już sama nie wiem czu coś tam jest :-( a dopiero za 3 tyg. USG

reklama
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-c...yklu=3246&fr=1

powinno być widać, o czym donia mówi
yes2.gif

Tak to jest doskonały przykład, że nawet jak skacze temp. w pierwszej fazie to skok owulacyjny jest widoczny
a ja nie mogę znaleźć swojego zaciązonego wykreu, ale był pokręcony :)

czuję, że o mieszkaniu z rodzicami i o relacjach z teściami mogłabym niejedną książkę napisać:) Nic tylko trzymać kciuki za nasze budowy/oddania mieszkań/ podwyżki ;)
A w między czasie pierwszy dzień nie czekania na @ minął;P Jeszcze tylko z 3 i testujemy;)

A na polsacie też się starają;)

Ostatnia edycja:
Jak się patrzy na te wykresy..owulacje..skoki temperatur- to aż dziw bierze, że tyle osób po prostu zachodzi w ciąże bezwiednie ;p .. i im więcej tych wykresów oglądam tym mniej wiem x)

mijenko podasz mi na PW maila? to wyślę ci takie szybkie dwie propozycje a jak będę miała jutro więcej czasu coś fajniejszego stworzę :) to jest pdf i nie wiem jak tutaj to wkleić

Myślicie że jakiś odcień jasny brązu będzie ok? bardzo dziękuję za wszelkie propozycje, chłodnym okiem jak ktoś spojrzy odrazu widzi :)

Zafasolkuję- ojjj zajmij się porządnie małżem :-D

Doniu- czy dobrze mierzę, to nie wiem, ale robie jak piszesz, więc chyba nie najgorzej :-)
Zobacz sama jak to wygląda :-p --> http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu

co prawda skok jest widoczny, tylko zupełnie nie idzie w parze z płodnym śluzem i (w miarę) pozytywnymi testami owu :-) Brzusio Twój widziałam, ale fryzurki nie :-( Nie stresuj się niepotrzebnie, na pewno wszystko jest dobrze z dzidzią, pójdziesz na USG to się sama przekonasz :-D <przytul> a Ty na skarbie jesteś? :-)

Mijenka- ja wiem, że się cieszysz, Ty w ogóle pogodna dzieucha jesteś :-D

Sleep- he he uwielbiam ten film, co leci na Polsacie teraz :-D a więc który masz teraz dc? :-) trzymam &&&& :-D żeby @ nie przyszła :-)

Mart- tak to jest, że im więcej się czyta, tym większy zamęt w głowie ;-)

Neciuszka- myślę, że odcień brązu by do Ciebie pasował :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry