reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mojenko a może mogłabyś mi pomóc bo ja mam takie dziwaczne włosy, że od skóry głowy do miej więcej uszu mam proste a potem loki :-D poza tym są bardzo podatne więc jeśli jest trochę wilgoci to zaraz mi się kręcą. A słyszałam kiedyś coś o takim zabiegu podobnym do trwałej tylko w drugą stronę... zamiast loki to się prostuje. Czy wiesz coś może więcej na ten temat i czy jest to skuteczne?

reklama
Jestem drogie panie :) zmolestowałam mężusia szybkim sexikiem :D bo tak sobie niewinnie leżał ;)

Co do koloru to chwilowo wolałabym coś w domowym zaciszu coś na jeden kolor dopóki nie odrosną żeby coś fajnego zrobić, ale teściowa wybiera się do swojej pani ali fajna babka i chyba wybiorę się żeby mi końcówki podcięła i ewentualnie właśnie coś zcieniowała nieco na górze. to co mam teraz na głowie to sprany miedziany blond :] buźkę taką mam odkąd ostawiłam tabsy, a to mnie wysypie a to lekko przyczerwieni od słońca bardziej niż zwykle

Truskawcia oczywiście, ze sam opiernicza obiadek, ale jak się z nim od rana nie widze to lubię mu towarzyszyć przy papu
zafasolkuję a co dobrego było do papu?:-D
kotlety z mięsa mielonego z indyka (kupuję gulaszowe i mielę), ziemniaczki z piekarnika, surówka z kiszonej kapusty i specjał mojej mamy fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, on to uwielbia, a mi przez gardło nie przechodzi ;-)

Ael nie pitol tylko pokazuj:-p
donia każdy ma swoją wizję:-D poza tym ja też mogę się mylić:tak:
Madziu to jest trwałe prostowanie i dobrze wykonane jest skuteczne:tak:
fasolka to pyszniaste rzeczy:-D widzę, że robisz podobnie do mnie, że czekasz z obiadem do wieczora;-)

a w ogóle wie ktoś, co się dzieje z dziurką?:-(

Ostatnia edycja:
Donia- oj nie wiem dlaczego, wkleję Ci go jeszcze raz :-D

http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu

Tak troszkę osobno, może teraz będziesz mogła włączyć :-) ale kochana ja na śluz nie narzekam :-D mam śluz płodny, orientacyjnie wtedy kiedy powinien być i wtedy też testu owu najbardziej pozytywne, jedynie co, to mi się z temp. nie pokrywa :-)

Ael- łoj tam, łoj tam :-D jak nie oślepłam codziennie zerkając w lustro, to tym bardziej patrząc na Ciebie :-D a Samarę bardzo lubię :-p czekam na foteczkę :-D

Ma_gdalena- w ja kiedyś miałam taki fajny balejażyk, że w ogóle odrostów widać nie było, więc wszystko przed Tobą :-D

Mijenka- ha ha wykropkowało Ci wypowiedź i nie wiem, co kiedy doła złapiesz :-p ale w razie czego mów, z doła wyciągniemy :-D

Zafasolkuję- z tym jedzeniem oczywiście żartowałam :-D doskonale rozumiem jak się tęskni :-)

My chcemy mopa my chcemy mopa :D Tylko proszę moja droga zanim pójdę bo mój małż już leżakuje i zaraz uśnie pewnie i nie chcę mu stukać klawiaturą, biedactwo cały tydzień jedzie na stresorze i pracuje po 12-13 godzin. A i rano wstać trzeba co by chlebek mieć ;)

Wogóle to ja patrze w lustro teraz nie wiem jak ja tego rano nie widziałam, a tu na szyi malina jak ta lala, ta moja cholera musiała mnie wczoraj odessać :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry