reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oto słabsza wersja Samary XD

Zobacz załącznik 384964Zobacz załącznik 384966Zobacz załącznik 384965

No i dwa zdjęcia bonusowo, bo wiem że wam by się spodobały :-P a robione były w poniedziałek

Super foteczki ;-) śliczne dlugioe wloski pasujaq do ciebie ;-)
ja nie zwialam dopiero przyszlam bo z magenta gadalam ;-) ale fajnie bylo ;-) a jaki mam komplecik dla dzidzi ojojoj az sie rozczulac mozna ;-) kto chce zobaczyc ;-)

2sweet ale masz za**** ste wlosyyyyyy ja tez chce takieeeee ;-)

reklama
wiem ze urocza ;-) mam takiego banana ze hej ;-) nie musiala nic kupowac a tu taki prezencik ahh ;-) slodziastoo;-)

milej nocy ael i dziewczyny ;-) ja ide ogladac smerfy maz mi ściągnął ;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo a właściwie nocnie :-)
nie myślcie że o was zapomniałam ale jakoś ostatnio czasu mi brakuje, jak nie w pracy to nad wodą itp.ale cały czas trzymam kciuki za was &&&
oczywiście jak są nowe koleżanki to witam
jak są nowe fasolki to gratuluje
jak ktoś na dniach testuje to &&&

buzi

Witajcie kobietki :) Ponad 80 stron nie nadrobię więc jeśli mogłaby mi któraś z Was powiedzieć co się w tym tygodniu wydarzyło? Jakieś nowe fasolki, nowe staraczki? :)

Atanku śliczny komplecik z żyrafką :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael piękny duży brzuszek!!

Atan ekstra te ciuszki!! Ja wczoraj też odważyłam się jedne kupić i chyba już będę powoli się zaopatrywać. Chyba się przełamałam.

Sweet piękne masz włoski!! Ale mogłabyś nam buźkę pokazać :-D

Naciuszka masz podobnie jak ja... kiedyś zrobiłam sobie włosy na blond - taki prawie biały. Piękny, kolor i fryzura ale nie do mojej buzi... za jasno bo bez makijażu wyglądałam jak trup... w końcu zdecydowałam się na ciemny kolor (moje wymarzone bordo - wszyscy na mnie krzyczeli jak chciałam zrobić) A teraz jest ekstra! Bo w końcu buzia nabrała kolorków!

Kasiu
i Asiolku są dwie fasolki!! U Lamii i u Magenty!! Staraczek też jest kilka nowych. :-D

A mnie dzisiaj w nocy obudziły znowu skurcze... było po 3 w nocy... mąż niedługo po tym wstawał już do pracy. Nigdzie nie pojechałam, ale wzięłam nospę i przeszło. Dzisiaj się chyba spakuję do szpitala i jak coś to pojadę na ostry dyżur....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry