reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja też zmykam :) bo rano mi się nie będzie chciało wstać jak chlebek będzie jechał i nie będzie papu :]

Dobranoc pchełki na noc karaluszki pod poduszki :)

Nooo i jest mopik :D fantastiko :) a brzusio do schrupania :)

Mijenka- biedactwo moje <przytul> wierzę, że już więcej nie będziesz takich specyfików zażywać ;-) My Ci tutaj będziemy służyć za antydepresanty :-p

Zafaspolkuję- kolorowych snów :-)

Ael- aaaaa zaje/biste te fotki są :-D całe trzy :-D brzusio słodki jak zawsze :-D he he tym mopkiem to mnie bardziej rozśmieszyłaś niż straszyłaś :-p

Neciuszka- miłych snów :-D

I ja mykam spać :-D dobranoc laski :-D

witam wieczorowa pora :)
nadrobilam 10 stron, wiecej nie dam rady :P

@sweet: a na jakie badania idziesz ???
kochanie robie hormony, na liscie mam hormony tarczycy testosteron, FSH, LH, estradiol, progesteron i prolaktyne
a co jutro z tej listy odhacze to sie okaze rano :)

Hej dziewczyny!
Dołączam do waszego grona:)
Co prawda nie staraliśmy się z mężem o dzidzie, ale tak jakoś wyszło w tym miesiącu, że prawdopodobieństwo jest spore.
Wiem, że za pierwszym razem rzadko się udaje, ale już tak sobie nawkręcałam i oczytałam się was, że zaczęłam trzymać kciuki;)
Normalnie jakiś skrywane instynkt we mnie obudziłyście czy coś;P
Dziś powinnam dostać @, zobaczymy co to będzie.
witam i trzymam kciuki:)

Sweet :-) ja sobie,żartuje ja jestem wierna bestia :-) a to,że jestem na diecie nie znaczy ze w menu zajrzeć nie mogę :-) Mój M. i ten to dwie różne osobowości :-) dwoje innych ludzi. Kocham swojego faceta, bardzo :-) a co do oświadczyn, z tym się musimy wstrzymać na razie, póki u M. sytuacja się nie unormuje, bo w jego rodzinie to już 4 pogrzeb w przeciągu pół roku..
oj to niedobrze:( ale ja tam bym nie wstrzymywala sie z taka decyzja, moze nawet warto by troche ocieplic samopoczucie w rodzinie?:)

Wczoraj co się nie uśmiałam z mojego chłopa to myślałam że nie wytrzymam ;) mówi taki zmęczony i poważny do mnie, że chciałby jutro (dziś) dać mi coś wyjątkowego i takie tam ale musi to przesunąć do czasu wypłaty bo mieliśmy dużo wydatków i tak na dobry początek proponuje jakąś tam bombonierkę, kolację :D patrzę jak na głupa i pytam ale z jakiej to okazji, a ten oburzony mówi no jak to z jakiej przecież masz jutro urodziny co ty nie pamiętasz?! :D Taaaaaa patrzę na niego dusząc się ze śmiechu, ten pyta czego rży to go oświeciłam że urodziny owszem 25tego ale września :D FACECI ;)

ajj.. trzeba bylo nic nie mowic, przyjac prezent i podziekowac mowiac ze "to co kochanie, za miesiac powtorka?" :PPP co 2 prezenty to nie 1 :D

a kto testuje w najblizszym czasie?
ja sie testuje 4 wrzesnia:)

O! o włosach mowa? ja też chcę jakąś metamorfozę :) liczę na Ciebie Mijenka :) myślę o brązie, bo po porodzie nie będę wtedy dbać o odrosty, ale chciałabym cieplejszy niż mój naturalny. Teraz mam mega odrosty z miedzianego brązu ;p wyślę Ci zdj PW

Mijenka a moze tak po kolei kazdej metamorfoze zaproponujesz? przy okazji pocwiczysz doradzanie ? :P
dolaczam zdjecie swoich wloskow, moja ostatnia fryzjerska metamorfoza :P
teraz tylko chodze na odrostu (bardzo jasny plantynowy blond) i poprawienie tego rozu :) a wlosy mam z tylu mocno wycieniowane i najdluzsze wlosy sa juz prawie do pasa :)
ytDJ7.jpg

Hah nie musisz ich zobaczyć, moje włosy są grube, ciężkie sztywne, więc nic się na nich nie uda z fryzur, bo wszystko opada. Grzywkę też za bardzo mieć nie mogę bo nie lubię płaskich i przylegających do czoła. Także każda fryzjerka u której byłam wpierw zachwyt nad włosami a potem przekleństwa bo ciężko się robi przy takich włosach XD

witam w klubie, moje wlosy to takze zmora kazdego fryzjera:)

Dzięki Mijenka :) no to jak mi odradzasz trwałą (jak większość;)) to będę czasem kręcić, bo mam podatne, zwykłymi papilotami :)

a probowalas uzywac termolokow? ja mam ceramiczne pokryte jakims materialem, chyba aksamitem, i supe rmi sie liczki trzymaja a wlosy zupelnie nie niszcza sie :)

Zobacz załącznik 384964Zobacz załącznik 384966Zobacz załącznik 384965
No i dwa zdjęcia bonusowo, bo wiem że wam by się spodobały :-P a robione były w poniedziałek

haha wariatka:) no stylizacja na dziewczynke z ringu udana :P
ojej ale brzusio masz juz wieeeelki !! a dzialasz cos z tymi rozstepami? poki czerwone mozna jeszcze z nimi wygrac:)

nikogo ni ma? no to wylaczam kompa i lece tv ogldac :) dobranoc :)*

Ostatnia edycja:
Sweet ładne masz włoski, ale pokaż buźkę w całości :-P
Z rozstępami nic nie robię, kilka lat temu zrobiły mi się od powiększonej wątroby i naprawdę temat rozstępów zwisa mi i powiewa na wietrze. Ja z tych rozstępów ciążowych jestem dumna, bo wiem że moje kochane dzieciątko je zrobiło, taki pierwszy rysunek dla mamusi :-D

Mijenka ale no cooo oczekiwałaś :-P Nie mam jeszcze aż tak długich.

Truskawka no wiesz, ja wiem że jestem straszna ale że śmieszna :-P

Truskawciu mam taką nadzieję, że nie będę musiała się do tego uciekać:tak: jestem o tyle mądrzejsza, żeby nie brać na siebie za dużo chociaż bardzo kusi, żeby robić 10 rzeczy na raz:-D

2sweet a co byś chciała zrobić z włoskami? :-D dla mnie są super:tak:

ja też będę się pomału zbierać, jutro znowu na 8 ;(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry