reklama

Starania po raz pierwszy :)

sleepy: ja planuję zrobić teścik 3 dni po planowanym @. Najgorzej jest jak się jest w domu właśnie ;p w weekendy mnie ciągnie by zrobić a w ciągu tygodnia inne sprawy się piętrzą, więc za bardzo o tym nie myślę ..Tylko za każdym razem jak robię siku- myślę sobie 'oby nie@..oby nie@' ;p

reklama
Marta: ja jak robiłam test 9 kwietnia i była jedna a 18 kwietnia dwie był. a z obliczeń wychodzi że 16 marca zaszłam w ciąze. wystarczy że teraz te 23 tyogdnie cofnijmy się. a 10 kwietnia robiłam bete i było zero i 18 było 406

magda: podziwiam:) ja się nakręciłam po paru stronach forum. a szukałam tylko wczesnych obiawów;)

mart: no właśnie tragedia tak siedzieć. I wymyślam tylko co to mnie chyba nie zaczyna lekko pobolewać na znak fasolki:)

Wczoraj co się nie uśmiałam z mojego chłopa to myślałam że nie wytrzymam ;) mówi taki zmęczony i poważny do mnie, że chciałby jutro (dziś) dać mi coś wyjątkowego i takie tam ale musi to przesunąć do czasu wypłaty bo mieliśmy dużo wydatków i tak na dobry początek proponuje jakąś tam bombonierkę, kolację :D patrzę jak na głupa i pytam ale z jakiej to okazji, a ten oburzony mówi no jak to z jakiej przecież masz jutro urodziny co ty nie pamiętasz?! :D Taaaaaa patrzę na niego dusząc się ze śmiechu, ten pyta czego rży to go oświeciłam że urodziny owszem 25tego ale września :D FACECI ;)

magda: podziwiam:) ja się nakręciłam po paru stronach forum. a szukałam tylko wczesnych obiawów;)

mart: no właśnie tragedia tak siedzieć. I wymyślam tylko co to mnie chyba nie zaczyna lekko pobolewać na znak fasolki:)

hehe no ja mam tak samo.. mam praktycznie wszystkie możliwe objawy oprócz bolacych piersi. Może poprostu trzeba przeżyć 1 wszy zawód, żeby potem mniej entuzjastycznie reagować. Czego nam nie życzę :)

reklama
Kobietki mam mały problem nie wiem kogo na chrzestna i chrzestnego wziąść do dziecka, nie mam żadnych kolezanek i jestem w d***e

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry