reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja się nie nakręcam bo nie ma po co :-) badam swoją temperaturę,śluz, nie kocham się z M. praktycznie 1,5 miesiąca :-) odpuszczamy na czas płodniaków i jakoś leci :-) a moja mama dała mi 3 opakowania tabletek :-D muszę to w PL opchnąć, bo jej się już nie przydadzą a mnie kusić nie będą :-)

Mineralna i po co żeś pisała :-p teraz każda będzie chcieć :-p

mineralna: moim zdaniem najlepiej brać przyjaciółkę. Ja mam taką, z którą się trzymam od podstawówki i wybór byłby oczywisty. Spotykamy się w 4 co tydzien prawie to kontakt by mieli dobry. Gorzej z facetem... A jak nie masz zaufanych koleżanek, to na pewno znajdzie się jakaś dzieciolubna kuzynka i kuzyn? Grunt, żebyście nie stracili kontaktu z chrzestnymi..

Mój brat sie nie nadaje , mój brat jest do mnie wulgarny potrtafi powiedziec że jestem taka siaka owaka że mam morde zmaknac więc on sie nie nadaje a więcej nie mam rodzeństwa

Sleepyhead: Nie mam własnie żadnej koleżanki przyjaciółki, niestety nie znam swej rodizny bo jest skłócona o głupi dom który się sypie z kamienia ubolewam nad tym strasznie o głupi dom od lat sie rozdzina nie odzywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry