reklama

Starania po raz pierwszy :)

To tak jak ja też sobie wmawiałam ale @ nie miałam ale robiłam test i jedna kreska jak odpusciłam 2 kreski były
Ja teraz tez odpuszczam w sierpniu nic nie będzie bo za mało przytulanka było, ale od czerwca wracamy do naturalnej normy i sie zobaczy czy coś zdziałamy

(żeby nie rozwalać kontekstu nie robię zmiany w tekście, ale miało być od września a nie od czerwca :-))

Ostatnia edycja:
reklama
Sleepy witamy na pokładzie :-) rozgość się :-) i nie rób testów przed okresem,bo Cię zjemy :-) a ja będę matką już za tydzień :-) w weekend jadę dziecko odebrać od surogatki :-p

Po przeczytaniu tych historii normalnie się scyzoryk w kieszeni otwiera :| Te kobity na prawdę mają nierówno pod sufitem !! a Was dziewczyny podziwiam za wytrwałość , nie wiem czy ja bym się odważyła na związek z kimś kto ma już dzieci i wiadomo z byłą żoną chcąc nie chcąc musi utrzymywać kontakty .

Boziu jak ja bym chciała już żeby był listopad albo i grudzień żeby wznowić działania :D

Hej hi hello :)

Natworzyły tyle że dałam radę częściowo doczytać ;)

magenta ależ się cieszę gratulacje :) dbajcie o siebie :)
sleepyhead witaj :)

Prawdziwy wysyp fasolek może się załapiemy też ;) wczoraj już po powrocie nawet nie zaglądałam do was jakoś w tym cyklu jak obsesyjnie przestaliśmy myśleć o tym czy to odpowiedni dzień, czy to, tamto to i bardziej nam się chce fiku miku i jakąś taką dziką przyjemność nam to sprawia :) dziś uwskuteczniam totalne lenistwo pół książki przeczytałam jak burza była, teraz z wami, obiadek mam prawie gotowy :) a małż będzie dopiero koło 19 jak nie później

Sleepy ja chyba jako jednyna się nie staram :-) siedzę tu, bo się douczam w kwestii macierzyństwa , zapłodnienia itp. :-) ale się z moim męzczyzną nie staramy i chyba Nam dobrze tak jak jest :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry