Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki u rąk &&&&&&&&&&&&&& i mniejsze u nóg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale za to więcej bo trzymanie w niczym nie przeszkadza ;-)Na razie jestem tak znieczulona ze nic nie czuję w tym brzuchule trzymajcie kciuki by to się nie powtórzyło!!!

...tylko że jak miałam lat 18 o czym innym myślałam...
...ja przecież doskonale o tym wiem...a kiedy idziesz na te badania? ja jutro mam 3dc i ide badac LH iFSH...a co do prolaktyny to nalezy ja badac ok 20dc, a Ael wspominala wczesniej, ze 8 dni od owulacji, ale to by mniej wiecej ta wychodzilo przy cyklach 28dniowych...
Witam,
My z mężem staramy sie od roku. Chciałabym się doradzić, otóż po owulacji aż do okresu mam nasilone kłucia w podbrzuszu, którego przed staraniami nigdy nie miałam. Naczytałam się na forach iż takie bule w podbrzuszu to często pierwsze objawy ciaży, tyle ze ja zawsze dostaje potem okres. Raz podkusiło mnie aby zrobić test wcześniej przed planowaną @ i we wszytkich zrobionych testach wyszły mi dwie kreski ( jedna bladziudka) a potem @. Robiłam podstawowe badania hormonalne, owulację czuję że mam,śluz ok, co może być przyczyną braku ciąży i tych buli. Proszę o radę.
hej laski witam sie po pracy i jestem w ciazyzrobilam test przed chwila i wyszly mi dwie kreski
boze nie wierze w to a cala sie trzese
![]()
heh no moj jakby tak kiedys uslyszal to by mi powiedzial zebys sie spakowala i juz moge isc do innegoNo następna
Tak Asieńku mój drogi powiedziałam mu,że albo do końca miesiąca się oświadcza, albo go zostawiam dla starszego z dzieckiem i narzeczoną na karku![]()
Ja właśnie jem śniadanie bo mnie zassało :-)Uciekam coś jeść. Bo jeszcze troszkę i brzuch do kręgosłupa przywrze i mały nie będzie miał miejsca XD