reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav- nie mam regularnego okresu, wiec ciężko stwierdzić. Teoretycznie ostatni okres mialam po 37 dniach, więc jeszcze 5 dni. Jednak dla pewności chcę poczekać do 1 września

reklama
fifka: a widzisz, zastanawiałm sie wczoraj czy poczułaś sie lepie jczy nie, dobrze ze pojechaliscie do szpitala, to jest koszmar, nie dosc ze tzreba starac sie o dzidziusia to potem jeszcze tyle niebezpieczeństw . Trzymam &&&&&&&&&&, żeby było wszsytko dobrze z tobą i niuniem. Ściskam mocno, ale nie za mocno :-)
a co do dziecka, to była żona mojego S. zdradzała go z prawie cała męską częścią firmy w której pracowała, on był załamany. Jak go poznałam to czekał na rozwód, a dziecko jak to zawsze naj mniej winne.

martocha: i dobrze lepiej poczekać więcej dni, żebyś nie mała jak ja pierwszy test negatywny i potem myslałm ze cos sie ze mną złego dzieje, bo skoro nie ma ciąży i @ ,a po prostu zrobiłam test za wcześnie , trzymam &&&&&&&&&&& zeby jednak twój @ nie przyszedł :-)

Na razie jestem tak znieczulona ze nic nie czuję w tym brzuchu :-D le trzymajcie kciuki by to się nie powtórzyło!!!
Trzymam kciuki u rąk &&&&&&&&&&&&&& i mniejsze u nóg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale za to więcej bo trzymanie w niczym nie przeszkadza ;-)

Przed @ jestem, a śluz mi aż chlupie, mam wrażenie, ze mi zaraz po nogach po cieknie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny! To ja przy Was jak emerytka się czuję...mam 34 lata, staramy się od stycznia...Każdy pierwszy dzień @ to płacz...Ostatnia wizyta to szczera rozmowa z lekarzem...w skrócie: w ostatnim cyklu piękna owulacja, lekarz stwierdził że powinno być ok...miałam nadzieję ze powie mi radosną nowinę - nie powiedział...spytałam o badania, powiedział że po roku są robione wszelkie badania (wczesniej podobno było ustalone ze czas oczekiwań to 2 lata, teraz skrócono do 1 roku), narazie mamy się starać..spytałam czy nie można wszystkiego przyspieszyć aby badania zrobić teraz...zażartował (być może był całkiem poważny) że trzeba było rodzić jak miałam lat 18...:baffled:...tylko że jak miałam lat 18 o czym innym myślałam...
Czy ktoś odpowie mi na pytanie dlaczego jest tak, że jak się czegoś bardzo chce to się tego nie ma, a jak się czegoś nie chce albo nie zależy to to jest?
Będę wdzięczna...i nie mówcie mi że 30 letnie osoby są stare...:no:...ja przecież doskonale o tym wiem...

dzien dobry :))))

a kiedy idziesz na te badania? ja jutro mam 3dc i ide badac LH iFSH...a co do prolaktyny to nalezy ja badac ok 20dc, a Ael wspominala wczesniej, ze 8 dni od owulacji, ale to by mniej wiecej ta wychodzilo przy cyklach 28dniowych...

ide jutro na pierwsze badania a kiedy reszta to sie okaze po rozmowie z lekarzem jutro
pamietam o tych dniach, zreszta lekarz mi tez to powiedzial, wiec z pewnoscia beda dwie tury :)

Witam,
My z mężem staramy sie od roku. Chciałabym się doradzić, otóż po owulacji aż do okresu mam nasilone kłucia w podbrzuszu, którego przed staraniami nigdy nie miałam. Naczytałam się na forach iż takie bule w podbrzuszu to często pierwsze objawy ciaży, tyle ze ja zawsze dostaje potem okres. Raz podkusiło mnie aby zrobić test wcześniej przed planowaną @ i we wszytkich zrobionych testach wyszły mi dwie kreski ( jedna bladziudka) a potem @. Robiłam podstawowe badania hormonalne, owulację czuję że mam,śluz ok, co może być przyczyną braku ciąży i tych buli. Proszę o radę.

kochana tez tak mam, tzn straszne klocie w podbrzuszu
jestem juz po owulacji i nie moge zniesc tego bolu, wczoraj bolalo 2-3godziny, dzis rano wstalam i tez czuje bol
tylko u mnie taka roznica ze test wyszedl negatywny w zeszlym cyklu a w tym sie nie nastawiam, ide robic badania hormonow i to narazie zajmuje mi mysli
najlepiej idz z tym do lekarza, bo moze jednak zachodzisz a nie zagniezdza sie i trzeba ci wspomagacza
powodzenia, buziaki!

hej laski witam sie po pracy i jestem w ciazy:) zrobilam test przed chwila i wyszly mi dwie kreski:) boze nie wierze w to a cala sie trzese:)

GRATULACJE!!!!!!!
a teraz wysylaj duzo duzo fluidkow :)))))))

No następna :-D
Tak Asieńku mój drogi powiedziałam mu,że albo do końca miesiąca się oświadcza, albo go zostawiam dla starszego z dzieckiem i narzeczoną na karku :-D
heh no moj jakby tak kiedys uslyszal to by mi powiedzial zebys sie spakowala i juz moge isc do innego
on strasznie na tym punckie jest wrazliwyi dla niego sytuacja jaka opisujesz to tez jest zdrada, tyle ze nie fizyczna ale psychiczna, w sensie ze myslenie o kims pod katem bycia razem itd
wiesz ja mysle jeszcze jedn arzecz, czy naprawde chcesz aby two facet ci sie oswiadczyl? w sensie czy jeste stego pewna? nowo poznany facet tak cie zauroczyl to chyba wasza milosc z obecnym nei jest taka jakiej bys chciala, szczesliwie zakochane babki mja klapki na oczach i nie widza innych facetow dookola

Ostatnia edycja:
fifcia: jedz, jedz nie za dwoje ale dla dwojga :)) miała mtaką znajomoą jeszcze w szkole ze do porodu nikt nie widział ze była w ciąży , po prostu brzucha nie było prawie widac, i ma zdrowe dziecko , kady ma inna budowe ciał i inna przemiane materi, ale jesc i tak trzeba :-) także smaczengo

@sweet: a na jakie badania idziesz ???

cześć dziewczynki:-D
a ja się wzięłam na sposób i zabrałam laptopa do pracy, a co!:cool2:
Fifka biedaku trzymam kciuki, żeby było ok :tak:
martocha edytuj posty bo się przyczepią za bałagan;-)
2sweet powodzenia na badaniach:-D

reklama
Hej kobitki :)

Magneta GRATULACJE !!! :):)

Mówiłam że fasolki się posypia w tym miesiącu :) hi hi

Fifka dobrze że minęły te skurcze i oby się więcej nie pojawiły :* &&&

Sil kobitko oszczędzaj się !! :*

Atanek Brzusio prześliczny :) gratulacje z II trymestru :)

Witam nowe staraczki :)

Pogoda u mnie jest wręcz tragiczna , od samego rana deszcz i burza :(
Wczoraj udało nam się załatwić pozwolenie na ślub. Umowa z salą i fotografem podpisana teraz jeszcze tylko zespół ....

A ja dzisiaj do mamuśki na obiad :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry