M
mineralnakocica
Gość
ale nie bedziesz z tym zonatym? wiążesz z nim przyszłość?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo oni lodówkę czyszczą na wyjazd 
ael w ktorym tyg poczulas kopniaka ?? bo siem zastanawiam bo wczoraj tak jagby co9s wieczorem gdy lerzalam mi peklo w brzuszku purtlo czy jak to powiedziec niewiem nie umiem okreslic co to bylo ale moje jelita tak nie chalasuja.. czyzby to dzidzia??bo bylo na wysokosci blizny po wyrostku...
No następna
Tak Asieńku mój drogi powiedziałam mu,że albo do końca miesiąca się oświadcza, albo go zostawiam dla starszego z dzieckiem i narzeczoną na karku![]()
Cześć dziewczynki....
U mnie dzisiaj straszna pogoda... rano upał, teraz leje.... okropność...
Miałam dzisiaj dzień wolny od pracy, bo musiałam iść do lekarza, tak więc mam luzik...
Nie wytrzymałam dziewczyny i zrobiłam dzisiaj test ciążowy - w sumie do @ mam jeszcze 4 dni... a do tego nie robiłam z porannego moczu i niestety test wyszedł negatywny :-(, tak więc nastawiam się, że znów nic nie wyszło... tylko proszę nie krzyczcie :-(
Pojawiłam się i znów nastała cisza.... :-(
SUPER czulam ze do poznania przyjedziesz z fasolka ;-) kiedy bedziesz musimy sie spotkac telefonu nie zmienialam ;-)hej laski witam sie po pracy i jestem w ciazyzrobilam test przed chwila i wyszly mi dwie kreski
boze nie wierze w to a cala sie trzese
![]()
Postaram się Was nadrobić, ale jestem na 3233 stronie i nie obiecuję/... Jakby któraś szybkim skrótem rzuciła to byłoby super
A ja... No cóż, przyjęli mnie bardzo szybko, choć potem swoje odsiedziałam już na SORze w środku. Bo inna pani plamiła bardzo, a jedna już była w środku. Ale jak mnie już lekarka dostała to przebadała wzdłuż, wszerz i w poprzek, czyli palcami, wziernik, USG dopochwowe i przez brzuch. Wszystko jest w porządku, plamić mogę, bo mam szyjkę troszkę rozpulchnioną, ale na razie tam czysto i nic nie wskazuje, żeby się pogorszyło. Skąd bóle, ona nie ma pojęcia. Łożysko się nie odkleja, nic tam nie ma. żadnych krwiaków czy coś. Dzidzia waży 636 gram, serduszko bije 150 na minutę, przekręciło się poprzecznie miednicowo, czyli głową do góry, może dlatego tak bolało.
Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa i kciuki