reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralna :-D raczej nie :-) on ma swoje życie a ja swoje :-) faktem jest,że jest strasznie przystojnym facetem, ale zajętym i ja również ;-) jak się nie zdecyduje na ślub, adres ma :-D

Mój tez ma zone ale sa w trakcie rozwodu.
ale ich nic kompletnie nie łączyło próćz kredytu
a jakby chciał byc z toba to bys od swego odeszł?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mineralna nie myślę o takich rzeczach :-) jest dobrze jak jest, naprawdę :-) zal mi dziecka by było :-) i miałabym świadomośc,że kiedyś ktoś może mi zrobić podobną krzywdę :-)

No a jakby chciał z toba byc to co powiesz że nie ? pytam bo napisałas cytuje
" jak się nie zdecyduje na ślub, adres ma
laugh.gif
"

Nie wiem,co bym zrobiła, do takiej sytuacji nie dojdzie :-) nie mogłabym patrzeć na krzywdę innych osób :-) co do adresu owszem ma, ale nie PL :-) więc zawsze może na herbatę/kawę wpaść :-) teraz się śmiałam,że może zaprosimy go z narzeczoną i córką do Nas :-) napisał,że nie ma problemu :-p bo oni lodówkę czyszczą na wyjazd :-p

ael w ktorym tyg poczulas kopniaka ?? bo siem zastanawiam bo wczoraj tak jagby co9s wieczorem gdy lerzalam mi peklo w brzuszku purtlo czy jak to powiedziec niewiem nie umiem okreslic co to bylo ale moje jelita tak nie chalasuja.. czyzby to dzidzia??bo bylo na wysokosci blizny po wyrostku...

W 20 tygodniu poczułam. Wcześniej w 18 parę razy takie bąbelki mocne, a raczej przekłuwanie dużego bąbla.
A bąbelki to zaczątek kopniaków więc zapewne dzieciątko. Będziesz wiedzieć czy to maleństwo czy Twoje jelita :-)

Magda a Ty co ocipiała?! M chcesz zostawić?!!?!?!

reklama
Cześć dziewczynki....

U mnie dzisiaj straszna pogoda... rano upał, teraz leje.... okropność...

Miałam dzisiaj dzień wolny od pracy, bo musiałam iść do lekarza, tak więc mam luzik...

Nie wytrzymałam dziewczyny i zrobiłam dzisiaj test ciążowy - w sumie do @ mam jeszcze 4 dni... a do tego nie robiłam z porannego moczu i niestety test wyszedł negatywny :-(, tak więc nastawiam się, że znów nic nie wyszło... tylko proszę nie krzyczcie :-(

Pojawiłam się i znów nastała cisza.... :-(

KOP KOP KOP w tyłek !! poco wczesniej i nie z porannego no jak nic KOP Kop w tylek !! niewolno robic nie z porannego moczu i to jszcze tyl dni przed ahh ahh i poco tylko stracilas wydane pieniadze na testa... ale wiesz jest jeszcze nadzieja ;-)

hej laski witam sie po pracy i jestem w ciazy:) zrobilam test przed chwila i wyszly mi dwie kreski:) boze nie wierze w to a cala sie trzese:)
SUPER czulam ze do poznania przyjedziesz z fasolka ;-) kiedy bedziesz musimy sie spotkac telefonu nie zmienialam ;-)

Postaram się Was nadrobić, ale jestem na 3233 stronie i nie obiecuję/... Jakby któraś szybkim skrótem rzuciła to byłoby super

A ja... No cóż, przyjęli mnie bardzo szybko, choć potem swoje odsiedziałam już na SORze w środku. Bo inna pani plamiła bardzo, a jedna już była w środku. Ale jak mnie już lekarka dostała to przebadała wzdłuż, wszerz i w poprzek, czyli palcami, wziernik, USG dopochwowe i przez brzuch. Wszystko jest w porządku, plamić mogę, bo mam szyjkę troszkę rozpulchnioną, ale na razie tam czysto i nic nie wskazuje, żeby się pogorszyło. Skąd bóle, ona nie ma pojęcia. Łożysko się nie odkleja, nic tam nie ma. żadnych krwiaków czy coś. Dzidzia waży 636 gram, serduszko bije 150 na minutę, przekręciło się poprzecznie miednicowo, czyli głową do góry, może dlatego tak bolało.

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa i kciuki

sUPER ZE WSZYSTKO DOBRZE U CIEBIE MARTWILAM SIE ...:*

Fifka ojojoj biedactwo...:*:*milej nocy mam nadzieje ze3 sen usmierzy bol i chodzenie do wc... :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry