reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda Podpisuje się pod Ael :-D możesz spróbować... jakby źle zareagował to możesz jeszcze powiedzieć: "tylko żartowałam" !! :-D

A tak w ogóle to nie chce wyjść na chwali pięte czy cóś... ale czy mogę się pochwalić dzisiejszym zakupem dla mojego syna??? :P

Ostatnia edycja:
reklama
a ja jestem gluptasek dopiero sie skaplam ze ja w 2 trymestrze jestem ;-P
fajerwerki-13.gif

Nie no, chyba nie liczyłabym na to. Jakby mi tylko lekarz to powiedział to pewnie bym zaczekała do 06.09 na 3D ale, że widzieliśmy to z mężem obydwoje wyraźnie to jestem na 95% pewna... Naprawdę tak się niesamowicie rozkraczył, że było widać dwie podkulone nóżki i między nimi dwa ogromne jąderka z siusiaczkiem :-)

Atanku widzisz jak ten czas leci... ani się nie obejrzymy a już na świecie będą nasze pociechy i nie będziemy miały czasu nawet, żeby zajrzeć na nasze kochane forum :P

A w ogóle to babcia od mojego K zaś mnie nakręciła bo mi opowiedziała, że jak już moja teściowa miała 3 latka to ona zaszła w ciąże i już było na tyle późno, ze poczuła pierwsze ruchy a potem już nic nie czuła i się okazało, że dziecko zmarło :dry: ale pocieszam się jeszcze, że to było kupe lat temu kiedy nie było takiego sprzętu jak dziś

Uciekam spać bo mąż zły, że co dziennie sam się kładzie :P dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
nic nie kupila czeka na wyplate bo we wtorek kupila te spodnie co widac na zdjeciu i taka zwiewna tuniczke do ktorej trzeba miec koszulke pod spod ;-) i w lupeksie ;-) za wszystko 37zl ;-) a kusi kusi ale jakos sie wstrzymalam bo brak sianka doskwiera ;-(

dobranoc magdaleno :-) milych snow :-*

no to dobranoc kochane :-) milych kolorowych snow :-*

magenta daj znac kiedy przyjezdzasz :-)jutro napewno tez beda 2 kreski :-* niemartw sie a jak twoj zareagowal??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry