reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralna jestem :-) z tym facetem z zobowiązaniami wracam do PL do swojego :-) no gdyby nie ta żona i córka.. to kto wie :-) ale tak będę mogła oczy nacieszyć :-) może kiedyś jeszcze będziemy mieli możliwość spotkać się :-)

Atanku brzuszek przepiękny :-) nie wiem dlaczego ale widzę siusiaka :-) tam w brzuchu :-p

Ja mam brzuszek od 21 tygodnia dopiero widoczny tak to raz miałam a raz nie miałam brzuszka

Atan śliczny brzuszke :)

to ten facet z którym sie tak kłóciłas ma żone i córke?

sory nadal nie kumam jestem blondynka :)

q
Mam pytanie do mam których dzieci kopią. Jak szybko od pierwszego kopniaka dzieciaki rozkręciły się do kopania codziennie? Mój kopną mnie pierwszy raz 16 sierpnia... a już teraz czuje kopniaki codziennie i to czasem kilka razy. Moja mama troszkę mnie zaniepokoiła ze to za wcześnie...

Ja poczułam pierwszy typowy kopniak 22 sierpnia późnym wieczorem i od następnego dnia już czuje co dziennie, typowo po posiłku jak sobię usiądę i się wyciszę to mały zaczyna kopać... i to są ładne kopniaki, że widać je gołym okiem ;) wcześniej może i jakieś ruchy były ale nie potrafiłam do końca ich rozróżnić.

Tyle naskrobałyście zaledwie przez pół dnia, że naprawdę nie chce mi się tego wszystkiego czytać. Ja dzisiaj pojechałam na zakupy i nie mogłam wytrzymać więc weszłam do Smyka i kupiłam przepiękne śpiochy dla mojego synusia!! :-)

dziekuje ;-) no jak to ael powiedziala wyskoczy kolo koncowki 3 miesiaca i miala racje ;-) bo 4 miesiac za tydzien sie zacznie ;-)

magda to jak na razie zaczynamy liczyc jedna na siusiaka a kto na dziewczynke ??zobaczymy kto ma racje 6 pazdziernika mam polowkowe ;-)a 9 pazdziernika urodzinki ;-)24 ;-P

ael w ktorym tyg poczulas kopniaka ?? bo siem zastanawiam bo wczoraj tak jagby co9s wieczorem gdy lerzalam mi peklo w brzuszku purtlo czy jak to powiedziec niewiem nie umiem okreslic co to bylo ale moje jelita tak nie chalasuja.. czyzby to dzidzia??bo bylo na wysokosci blizny po wyrostku...

Ostatnia edycja:
reklama
Mineralna, może od początku jestem ponad miesiąc poza PL :-) kłóciłam się tylko i wyłącznie ze swoim facetem :-) tego poznałam kilka dni temu jak szukałam powrotu do PL :-) i wczoraj byłam z nim na kawie :-) i stwierdziłam,że gdyby nie przyszła żona i dziecko to może bym już do PL wracała zaierać reszte rzeczy swoich i poznać rodzinę jego haha :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry