Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

płacisz za to?a ja mam dzisiaj iść potwierdzić udział w szkolenieu z księgowości i nie chce mi sie ,ale teraz głupio sie wycofac :-(
Nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie szukaj objawów bo jak jednak przyjdzie @ to będzie ci bardzo przykro. Ja w pierwszym cyklu kiedy stwierdziłam, ze może się uda tak się nakręciłam, ze się później pozbierać nie mogłam i wierz mi nie byłam jedyna.Cześć dziewczyny, to 10 dzień po owulacji i dziś zmierzyłam tempkę tam gdzie radziłyście i miałam 36,8'c. Otworzyłam tylko oczy i sruuNo nic, tak jak mówiłyście wcześniej to nic nie oznacza jak się wcześniej nie mierzyło.. pozostaje czekac do 1 wrzesnia na tescik..brzuch ciągnie, jestem notorycznie zmeczona i chodzę spać o 21.00. Jak to nie ciąża to zaczne się martwić o swoje zdrowie ;/
ja bym poszła zawsze jakiś papiernie, nic nie płacę , to szkolenie z funduszy unijnych dla pracowników z agencji rozwoju lokalnego